2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Droghálózat bukott le

Mosonmagyaróvári kábítószer-kereskedő hálózat öt tagja ellen emeltek vádat, mert egy kollégiumban egymásnak adták, majd értékesítették a kábítószert - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.
2018. november 26. hétfő 14:18 - HírExtra
 

Takács Péter főügyész közleménye szerint a beszerzési forrást jelentő elsőrendű vádlottól a hatóságok tavaly nyáron amfetamint, félkilónyi marihuánát, több mint fél kiló kokaint, 150 lőszert, az álmennyezet alól pedig tízezer eurót (több mint 3,2 millió forint) foglaltak le.

A kábítószerek összességében különösen jelentős mennyiségűnek számítanak.

A másodrendű vádlottól 1,7 millió forintot, a harmadrendű vádlottól 99 lőszert foglaltak le. Ők összesen négyszáz gramm marihuánát adtak tovább. A drogot a kollégiumban az ott lakó negyed- és ötödrendű vádlott terjesztette. A vádirat szerint legalább 125 alkalommal értékesítettek a kollégiumi szoba ágyneműtartójában tárolt összesen négyszáz gramm kábítószerből. A szobában egy befőttesüvegben 565 ezer forintot is találtak a hatóságok.

Az elsőrendű vádlottat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem és lőszerrel való visszaélés, a másik négyet kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolják. Ha beismerik tettüket, az elsőrendű vádlottra hat év, a többiekre három év szabadságvesztés kiszabását indítványozza a főügyészség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását