2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bővíti tatabányai bázisát a cég

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.
2017. július 3. hétfő 15:44 - HírExtra
 
A társaság tájékoztatása szerint a beruházás értéke a meglévő épület felújítási munkáival együtt közel hárommilliárd forint. Az építkezés 2017 nyarán kezdődik, az átadás 2018 januárjára várható.

A saját és banki forrásokból elvégzett beruházás eredményeként a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65 ezer négyzetméternyi raktárfelülettel rendelkezik Magyarországon.

A társaság Magyarországon 500 főt foglalkoztat, autóipari és ipari logisztikai részlegének összesített árbevétele 2016-ban 7,4 milliárd forint volt.

A vállalat székhelye Győrben található, további telephelyekkel rendelkeznek Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten, illetve több helyszínen az ügyfelük üzemi területén végeznek logisztikai tevékenységeket.

Megrendelőik elsősorban az autóiparban tevékenykedő nagyvállalatok közül kerülnek ki. A főbb partnerek közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat gyártó Veritas.

A Rudolph Logistik Gruppe 1946-os alapítása óta családi tulajdonban lévő vállalkozás. Jelenleg közel 5000 embert foglalkoztatnak, forgalmuk 2016-ban elérte a 375 millió eurót.

A vállalkozásnak 40 telephelye van világszerte: Németországban, Nagy-Britanniában, Bulgáriában, Portugáliában, Luxemburgban, és az Arab-félszigeten is jelen vannak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását