2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

5 dolog, amivel feldobhatjuk a jeges téli estéket

Jeges utakon csúszkálás, beázott csizma, latyak, bent megsülünk, kint megfagyunk a hat réteg pulóverben… Azaz elérkezett a január: nem elég, hogy ráuntunk az állandó hidegre és a mínuszokra, de a karácsony és szilveszter után már csak szürkeség maradt még hónapokig. Szívünk szerint bebújnánk a takaró alá és téli álmot aludnánk. Itt az ideje erőt gyűjteni: a CBS Reality összegyűjtött öt otthoni programot, amikkel át lehet vészelni a fagyos téli hónapokat.
2017. január 22. vasárnap 09:10 - HírExtra
 
1. Véres küzdelmek

Emlékszünk még gyerekkorunkból, amikor igazi, vérre menő csaták zajlottak a társasjátékok színterén? Ismerjük az örök vitákat a trükkös csalók és a szabályokat ismételgető játékstréberek között, meg az örök lúzert, akit mindig a cél előtt ütnek le a „Ki nevet a végén?”-ben. A hideg téli délutánokon itt az ideje, hogy elővegyük a régi kedvenceinket, és egy forralt bort társaságában felidézzük évtizedes sérelmeinket.


2. Hidegrázás

Télen végre végig tudjuk nézni azokat a bakancslistás filmeket, amikre évközben nem volt időnk. Igazi horror estét csaphatunk a barátainkkal, amihez nincs szükség másra, mint egy nagy adag popcornra, több liter üdítőre és a távirányítóra, meg néhány kispárnára, amit az arca elé ránthat mindenki a kritikus részeknél. Az igazi horror-ínyenceknek kötelező program a valós történeteket feldolgozó Paranormális túlélők c. műsor a CBS Reality-n – utána nem csak a hideg miatt fogunk reszketni.

3. Téli nedű

Mindenki szereti, októbertől vadásszuk a bodegáknál, szebbé teszi a síelést, egyből felmelegít minket és még a hígított verziót is örömmel fogyasztjuk: mi az? Hát persze, hogy a forralt bor. Ha egy kis kulináris élvezetre vágyunk, a januári fagyott esték remek alkalmat nyújtanak ahhoz, hogy elkészítsük magunknak, ráadásul otthoni környezetben akkor sem kell aggódnunk, hogy a fejünkbe száll. Jó hír amatőr szakácsoknak: lehetetlen elrontani.

4. Amit mindig a végére hagyunk

Otthoni nagytakarítás? Majd ha fagy! Igen, most jött el az ideje. Tavasztól őszig számtalan program vár minket, még a kegyetlen edzések is szórakoztatóbb programnak tűnnek, mint a takarítás. A kosz viszont nem hanyagol minket háromnegyed évig, így nem csoda, hogy januárra már a porszívót elönti a por, a szekrényünkből meg kifolynak az összedobált ruhák. Ha már a fagy miatt nem mozdulunk ki, fordítsuk az időt a lakásunkra – higgyük el, feltöltő érzés lesz végre elfelejteni a „ki kellene takarítani” mindennapos bűntudatunkat.



5. Kincskeresés

Tegyük a szívünkre a kezünket: imádunk vásárolni (természetesen magunknak). Sajnos ez a hobbi viszont igen pénzigényes, arról nem is beszélve, hogy a januári hidegben senkinek sincs kedve fagyott kézzel hazacipelni a teletömött zacskókat. Irány a padlás vagy a régi tároló: számtalan olyan ezer éves holminkat lelhetjük fel, amelyekről nem is álmodnánk. Tinédzser korunkban kapott elegáns felsők, vagy kifinomult ékszerek – olyan, eddig használatlan elfeledett ajándékokra bukkanhatunk, amiket nem becsültünk meg eléggé annak idején. És még pénzt sem kellett költenünk.
Forrás: Noguchi Porter Novelli
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását