2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Top 10-ben a magyar szépség - szavazzunk!

Óriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel.
2016. november 26. szombat 13:04 - HírExtra
 

 Csupán néhány óra alvásra jut ideje a Miss Supranational Hungary 2016 címet viselő Kocsis Korinnának, hiszen a szépségverseny fináléja december 2-án lesz, és addig rengeteg dolga van: próbál, image filmet forgat, fotózásokra jár és előválogatókon mutatkozik be. A sok munkának már meg is van az eredménye, ugyanis a szépségipar vezető platformjai szerint a TOP 10, illetve a TOP20-ban tudhatja magát, a Global Beauties listáján a 6., a Missosology szerint pedig a 15. helyen áll a magyar szépség.


„Múlt héten a Silka Fashion Show-n mutattam be azt az estélyi ruhát, amit a Miss Supranational alversenyén is viselni fogok, de nem élvezhettem ki túlságosan a divatbemutatót, hiszen elég stresszes éjszakám volt: a kifutóról rohantam haza, és már indultam is a világversenyre. Eddig minden jól ment, hiszen túl vagyunk az első két előválogatón, ahol bikiniben, illetve estélyiben kellett bemutatkoznunk. Úgy érzem, jól sikerültek az előválogatók, melyek eredménye csak az élő show-ban derül ki. Addig azonban igazán biztató, hogy a Global Beauties-en és a Missosology-n is nagyon jó helyezést értem el, és remélem, ez még tovább fog javulni” – mesélte Korinna.



Nincs idő pihenni

A szépségversenyek résztvevői általában évekig készülnek a világversenyekre, és bizony az utolsó pillanatokban sincs idejük pihenni – ezt most Korinna is érzi, aki elárulta: csupán három órákat tud éjszaka aludni.


„Minden nap eseménydús, ugyanakkor nagyon fárasztó is, hiszen kora reggel kelünk és késő éjszakáig dolgozunk – hol próbálunk a december 2-i élő show-ra, máskor alversenyeken mutatkozunk be a zsűri előtt. A mai nap is hasonlóan nézett ki: délelőtt még csoportokba osztva forgattuk az imidzs filmjeinket, délután már ismét próbára megyünk.



A szervezők azért arra is figyelnek, hogy a sok munka mellett egy kis kikapcsolódásra is jusson időnk: egyik nap például Varsót jártuk be egy városnézés erejéig, este pedig Szlovákiába indultunk, ott folytatódott a felkészülés. Ezek a programok rendkívül jó hangulatban telnek, minden lány nagyon kedves és közvetlen, de ahogy közeledik az élő show, biztosan egyre feszültebb lesz a hangulat is. Nem szeretném az esélyeimet latolgatni, szerintem a brazil és mexikói lányon látszik leginkább, hogy mennyire erősek, de a végén úgyis a zsűri véleménye számít majd” – tette hozzá Korinna.

A magyar szépségre az alábbi linken keresztül lehet leadni a szavazatot: http://missosology.info/forum/viewtopic.php?f=291&t=1334326
Forrás: Kékezüst
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását