2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Questor-ügy politikai szálai

Az LMP szerint, bár nem tudható, hogy a Quaestor volt tulajdonosának szavaiból mennyi igaz, de politikai védelem nélkül "nem folytathatta volna pilótajátékát", ezért fel kell tárni, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói.
2016. november 24. csütörtök 17:39 - HírExtra
 

Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben arra hívta fel a figyelmet: Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak azt mondta, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közvetített közte és a Gaith Pharaon nevű "gyanús, körözött személy" között üzleti ügyekben.

Az LMP politikus közölte: politikai védelem nélkül Tarsoly Csaba 10 milliós cége nem adhatott volna ki 350 milliárdnyi kötvényt, és nem kapott volna kormányzati megrendeléseket.

Az LMP ezért követeli az üzelmek hátterének felderítését, ám ezt a Fidesz a parlamentben is folyamatosan akadályozza, legutóbb hétfőn szavazta le a parlament igazságügyi bizottságában a vizsgálat kezdeményezését. Ennek oka szerintük az, hogy "takargatni akarják a 200 milliárdos csalás kormányzati támogatóit".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását