2024. április 26. - Ervin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: a kormány előkelő idegen

Botrányos, ahogy a kormány előkelő idegenként viselkedik a 3-as metró felújítása kapcsán - jelentette ki pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a szocialista párt fővárosi önkormányzati képviselője.
2016. november 18. péntek 17:15 - HírExtra


Horváth Csaba azt hangsúlyozta: a metró eközben "rohad", a kérdés csak az, hogy a létesítmény műszaki állapota miatt most még csak hétvégén rendszeres leállások mikor állandósulnak.

A politikus szerint a ferihegyi vasútvonal ötleténél sokkal előbbre való az a kérdés, hogy miként lesz kiváltható a 3-as metró az azt naponta használó félmillió ember számára, "amikor a kormány erre nem fordít figyelmet, nem fordít forrást".

Meg kell semmisíteni


Tarlós István főpolgármester percekkel korábban véget ért sajtótájékoztatójával kapcsolatban elmondta: ők már korábban jelezték, ami ott elhangzott, hogy a metrótender eredményét "jó eséllyel meg kell semmisíteni", ugyanakkor a városvezető egy szót sem ejtett akkor, hogy mikorra és mekkora forrásra írnák ki a következő közbeszerzést.

Az ellenzéki politikus szerint Tarlós István most megerősítette, hogy a jövő nyári vizes világbajnokságig "nem fog történni semmi", a felújítás addig nem kezdődik el, hozzátéve, elvárják, hogy az újabb tenderkiírás előtt külső szakértőkkel nézessék át a költségvetést, "hogy ez a fiaskó nem ismétlődjön meg".

Egyben ismét hangot adva annak a gyanúnak, hogy a rendelkezésre álló keret másfélszeresére rúgó ajánlatok "kartellszerű árak", és hiányolta, hogy ezek miatt nem fordult a Gazdasági Versenyhivatalhoz a főpolgármester
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását