2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):
A HírExtra összeszedte azt a tíz leghülyébb ajándékot, amivel a közeledő ünnepeken szeretteinket, (vagy méginkább, akiket kevésbé szeretünk) meglephetjük. Jól. Mélyen. Néha övön alul.
2016. november 18. péntek 10:08 - Pénzes Dávid
 
Az itt bemutatott ajándékok nem a képzelet szüleményei. Ezek valós tárgyak, amiket egyes cégek teljes józanságukban hirdetnek – pénzért... remegő szájszéllel várva tőlük a Szent Árbevétel-növekedést.

A meglepetés garantált, a válaszreakció mikéntje kevésbé. Az izgalmak fokozása véget visszafelé haladunk, a csodás végkifejlett felé. 

Főmottónk: az Univerzumnál egy dolog határtalanabb, az emberi hülyeség.

10. A mókus etető lófej

A mókus aranyos állat. Hát még, ha megetetjük mogyoróval, mondjuk egy lófejből. Csak lelógatjuk a fáról a kis szőrös okosan beleteszi a fejét és rágcsálhat is.



14.99 fontba kerül (kb. 5000 Ft), DE MOST CSAK 11.99 –ért hozzájuthatunk. Álomüzlet. Mottó: jófejek lófejet adnak.


9. R2D2 szemetes


A Birodalom barátainak ajánlható ez figyelemreméltó konstrukció. Szemeteljetek a R2D2-ba, aki annyiszor húzta át a terveiteket! Még autóba is felszerelhető. Így biztos minden gyereknek megjön a kedve a csokipapírt belekenni a hófehér szövet Artúba. Jókedv, móka kacagás...

4700 fortért rendelhető.




8. Batman lágytojástartó szett.

Nehéz szavakat találni eme megoldásra. A kis lágytojástartó-Batman biztos megvédi a gonoszoktól Gotham-konyháját. Mindenesetre jár hozzá egy kenyérkivágó is, ami apró Batman jeleket alkot az ételből. Hurrá!

7.99 font (alig 3000 forint).




7. Borat Mankini

Kevésbé illik a téli hónapokra, bár... ki tudja. Aki ebben szeretne meghitt perceket szerezni kedvesének, az... hát annak a kedvesét nem irigyeljük.

Szerencsére 10 font helyett (3500 Ft) most 7.95-ért rendelhető.



6. Fütyi korona

Ez az előző termékkel együtt különleges kombinációt képez régi házastársak gyengélkedő szerelmi életének teljes romba döntéséhez. (Adná magát a poén, hogy megkoronázásához, de az kérem marhaság).

4000 forint.




5. Barbie-csocsóasztal

Nem, ez nem Barbie babáknak készült apró játékocska. Ez Barbie babákból álló csócsóasztal. Rózsaszín természetesen. Sok-sok Barbie van felhúzva a rudakra (pardon!) , velük lehet löködni a golyót. Nehéz megmondani, hogy hol metszi egymást a Barbie babával játszók és a csócsószerető kocsmábajárók halmaza...

Ha igen, akkor 10.000 fontért uccu, vihető. (3,5 millió forint)




4. Kakifej

A meglepetések sötét mélységének bugyraiba merültünk, mikor kiszúrtuk ezt a fejfedőt. Plüss kakidarabkákkal kell dobálni a sapka viselőjét...Minél pontosabb vagy, annál többet ér a dobás. Kedves örömszerzés egy meghitt karácsony estén.

9.95 font (3400 forint).




3. Végrendeletíró kurzus

Apró figyelmesség lehet idős szüleink, nagyszüleink, betegeskedő gazdag nagybácsink, komoly műtétre váró közeli barátunk számára. Nekik úgyis már mindenük megvan, így ne halmozzuk tovább őket tárgyakkal: írassuk be őket egy felhőtlenül könnyed tanfolyamra, mely megtanítja őket a végakarat-írás rejtelmeire.

100 font (35000 Ft), de hát ha a kurzus jó... simán megéri.




2. Köpés a pohárban

Lélekemelő pillanat lehet, mikor valaki hosszú várakozás után végre kibontja szépen becsomagolt ajándékát és megpillantja benne ezt a terméket. Köpés, pohárban. Salvador Dali sem gondolhatott volna még legbetegebb álmaiban sem ilyen tökéletesen szürreális tárgyra. Kiváló ajándék kezdő szerelmeseknek,vagy apró, még mindenre kíváncsi gyermekeknek.

5.75 font (2000 Ft)




1. Krumpli

A csúcspont. Aki végképp nem tudja mivel is lepje meg szeretteit, ne is gondolkodjon tovább. Íme a tökéletes megoldás. Csomagolt krumpli, kedves felirattal.

Ráadásul most 6 font helyett, 2.99-ért azaz egy ezresért meg lehet rendelni. Ne mulassza el!




Ha bárki találkozott hasonló kihagyhatatlan ajándék ajánlatokkal, ne habozzon elküldeni szerkesztőségünkbe a szerkesztoseg@hirextra.hu címre.  Ha kell, gyúrunk belőle még egy fanyar anyagot. De szívesen vesszük a hozzászólásokat is.

Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

KukacHerold
2016. november 18. 13:21
idióták.
akkor én most összesöpröm a ceruzahegyezőmből a törmeléket és eladom 9900 forinttért "Életem leforgácsolt darabjait, kérlek zárd szívedbe, oh szerelmem" - felirattal.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását