2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Milyen cuccban fesztiválozol?

A nyár egyik legizgalmasabb időszaka a fesztiválszezon! Talán már te is körülnéztél a szekrényedben azt tervezgetve, hogy milyen szerelésekben fogod végigbulizni 2016 legjobb fesztiváljait. A Fashion Days stylist-jai most segítenek neked ebben és megismertetik az idei legnépszerűbb darabokat, összeállításokat.
2016. július 9. szombat 12:49 - HírExtra

 

A fesztiváldivat évről évre változatos, új megoldásokkal hódít, és olyan extrém, rég elfeledett darabok kerülnek a palettára, mint például az overál, kertésznadrág, miniszoknya, csipkés felső és bőrbakancs. Az első számú alapszabály mégis a praktikusság, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetsz trendi és egyedi egyszerre. Az utóbbi két év nagy slágerét, a virágkoszorút most már nyugodtan otthon hagyhatod, helyette számos izgalmas újdonság vár rád idén is. A legfrissebb trendekre alapozva három különböző stílusú összeállítást ajánl neked a legnagyobb divatportál.

A lezser

Az egyik legklasszabb ruhadarab, amit fesztiválon viselhetsz, az overál. Lezser, kényelmes, és látványos kiegészítőkkel nagyszerűen feldobható. Válassz egy vidám, színes mintás, vagy egyszínű, horgolt és csipkés díszítésekkel készült overált egy bőrbakanccsal vagy bokacsizmával, kerek napszemüveggel és szalmakalappal, és kész is a tökéletes trendi fesztiválszett! Fesztiválokon igazi univerzális kiegészítő lehet egy nagyméretű kendő, amelyet a hűvös estéken vállad köré tekerhetsz, de akár egyedi turbánt vagy hajpántot is készíthetsz belőle. A szezon nagy visszatérője a kertésznadrág, most újra előveheted ezt a régi kedvencet.

A bohém

Vidám, nőiesen bohém szetted középpontjában lehet egy etnikus mintás miniszoknya, amelyet a nyár egyik legnagyobb slágerével, az ejtett vállú blúzzal párosíthatsz. Az összeállítás tökéletes kiegészítője a boka köré tekerhető pántos, zárt orrú szandál, illetve egy hosszú pántos kistáska, amelybe a legszükségesebb holmik beleférnek. A hosszú, rojtos és horgolt kardigán 2016-ban nem csak nagyon divatos, de praktikus is egyben a hidegebb estéken.

A vintage rock-chic

Idén hódítanak a vintage hatású rockos pólók, amelyeknél tökéletesebbet el sem lehet képzelni egy fesztiválra.  Farmer short-tal, övtáskával és kedvenc magas szárú tornacipőddel kombináld, hogy igazán stílusos legyél. Egy dolog azonban sosem változik a fesztiváldivatban: felejtsd el a szandálokat, papucsokat. Ennek praktikus okai vannak, ugyanis a fesztiválokon a lábad rendkívül sérülékennyé válhat a koncertek alatt.

A fashiondays.hu stylist-jai azt ajánlják, hogy válassz a számtalan különleges bokacsizma, bakancs és magas szárú tornacipő közül. Az igazán profik pedig tudják, hogy érdemes beszerezni egy mintás vagy élénk színű gumicsizmát is esős idő esetére. Ha hűvösre fordul az idő, legyen kéznél egy klasszikus fazonú farmerdzseki, ami bármilyen stílusú összeállítás tökéletes kiegészítője lehet.

Forrás: Positive communication
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását