2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Új PlateSpin megoldások: költözés csettintésre

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a PlateSpin Migrate 12.1 és a PlateSpin Transformation Manager.
2016. július 5. kedd 16:03 - HírExtra
 A vállalat a PlateSpin portfólióval a katasztrófa utáni helyreállításban, illetve az adatközponti szolgáltatások migrálásában segíti a vállalatokat. A most kiadott termékek használatával az informatikai szakemberek még egyszerűbben és pontosabban tervezhetik meg, ellenőrizhetik, illetve kivitelezhetik az áttelepítési folyamatokat.

„A PlateSpin Migrate tehetőséget biztosít arra, hogy az informatikai szakemberek az egyes szolgáltatások áttelepítése előtt leteszteljék, hogyan fognak működni a folyamatok az új környezetben. Az esetleges hibák így még a migráció és az éles üzembe helyezés előtt orvosolhatók. Az áttelepítés pedig mindössze néhány percet igényel, tehát a vállalatoknak csupán minimális állásidővel kell számolniuk” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

A PlateSpin Migrate automatizálja a szerverek informatikai szolgáltatásainak áthelyezését bármilyen két szerver között, legyen szó fizikai, virtuális vagy felhőkörnyezetről. A legújabb kiadás segítségével a vállalatok már Microsoft Azure felhőkbe is minden eddiginél egyszerűbben migrálhatják szolgáltatásaikat. A megoldás Windows és Linux szolgáltatások mozgatására egyaránt alkalmas, és horizontálisan skálázható: akár negyven áttelepítés is futhat egyszerre egy-egy PlateSpin Migrate szerveren. A friss változat a Windows Server 2012 R2 fürtöket is támogatja, valamint Microsoft Hyper-V támogatást is biztosít a parancssoros felhasználói felületen keresztül.


A PlateSpin Transformation Manager rendkívül hatékonyan egészíti ki a PlateSpin Migrate képességeit. Segítségével a vállalatok, szolgáltatók és rendszerintegrátorok pontosan megtervezhetik és nyomon követhetik a nagyobb léptékű adatközponti transzformációs folyamatokat, ezáltal időben és költséghatékonyan bonyolíthatják le az áttelepítéseket.

Az automatizált megoldás jól átlátható vezérlőpultokat tartalmaz, amelyeken minden folyamat egyszerre követhető, így nem kell manuálisan, táblázatban vezetni a változtatásokat. Az eszközzel az informatikai szakemberek a folyamat minden elemét pontosan megtervezhetik, beleértve a költségeket és a kivitelezéshez szükséges időt is. A vezérlőpultok azt is részletesen megjelenítik, hogyan állnak az egyes projektek, az eredmények és jelentések pedig egyszerűen megoszthatók minden külső és belső érintett féllel.

A PlateSpin Transformation Manager bármilyen környezetben alkalmazható, tehát használható többek között a szerverek fizikai mozgatása során, a fizikai környezetből virtuális környezetbe történő migrációnál, illetve egyik virtuális környezetből a másikba való áttelepítés során. A szoftver olyan környezetben is jól használható, amelyet több bérlő használ, ezért a szakemberek egyénileg testre szabott áttekintést is készíthetnek vele a kollégáik, feletteseik, illetve a projektben résztvevő ügyfelek számára.

Forrás: Morpho Communication
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását