2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Elfogták a gyilkosokat

A rendőrök azonosították, elfogták és előállították a kedden Zagyvarékason történt emberölés gyanúsítottjait, az áldozat lányát és annak barátját - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.
2016. január 27. szerda 13:05 - HírExtra

    Kedd este hozzátartozói holtan találtak rá egy asszonyra zagyvarékasi otthonában. A nő bűncselekmény áldozata lett, ezért a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

    Az eset gyanúsítottjait a rendőrség még az éjszaka azonosította, a rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat 14 éves lánya és annak barátja, egy szóváltást követően több késszúrással megölte a lány édesanyját - írták.

    Az elfogásról elsőként Papp Károly országos rendőr-főkapitány számolt be a 2015. évet értékelő vezetői értekezleten. Az altábornagy kérte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrfőkapitányt, hogy az elfogásban résztvevő rendőröket terjessze fel jutalomra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását