2020. augusztus 6. - Berta, Bettina
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Gyurcsány nem töri kezét lábát - a Fidesz kivár

A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas kíváncsian várja, Gyurcsány Ferenc "hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni".
2012. április 6. péntek 13:02 - HírExtra
Elő a szakdolgozattal

Mihalovics Péter, a Fidelitas választmányi elnöke, fideszes országgyűlési képviselő az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: "mivel Gyurcsány Ferenc már nem tartozik az egyetemisták generációjához, kíváncsian várjuk, hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni. De exminiszterelnök úr, ez nem csapatmunka!"

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, független parlamenti képviselő csütörtökön - a Pécsi Újság azon hírére, hogy a Pécsi Tudományegyetem leállította 1984-ben írt diplomamunkájának keresését - úgy nyilatkozott: ha megtalálja, nyilvánosságra hozza szakdolgozatait.

Neki nem sürgős

A volt miniszterelnök úgy fogalmazott, nem fogja kezét-lábát törni, hogy megtalálja saját példányait, de a normálisan elvárható, átlagos erőfeszítéseket megteszi a diplomamunkák felkutatása érdekében. Hozzátette, jó pár ezer kötetes könyvtára van, és a pécsi idők óta hatszor költözött, sok holmi még mindig dobozokban van, a következő napokban, hetekben azonban ki fogja nyitni a dobozokat, és végignézi a polcokon a köteteket.

Schmitt Pál lemondása után politikusok szakdolgozatainak felkutatásáról cikkeznek a napilapok, a Magyar Nemzet szerint lavinát indított el a lemondott államfő kisdoktorija.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását