2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Svájcoznak a lányok

Prostijáratoknak nevezik a stewardessek a hét második felében Budapestről Svájcba induló repülőket. Ezeken a gépeken feltűnően sok csinos ifjú hölgy üldögél az utasok között.
2012. március 11. vasárnap 18:40 - HírExtra
– Csütörtökön indul a roham. Látszik a lányokon, hogy munkába mennek – mondja egy neve elhallgatását kérő légiutas-kísérő. – A kuncsaftok nagy része a munkahét vége felé látogat el a bordélyházakba. A lányok lenyomnak egy erős víkendet, aztán vasárnap már jönnek is haza – magyarázza a Vasárnapi Blikknek egy Bázelben dolgozó magyar szexmunkás, aki már a sokadik turnusát tölti kinn, és élményeiről internetes naplót is ír.

– Odahaza egy órára fizetnek be, itt 15 percre. Svájcias pontossággal nem is lépik túl az időt. Nekem ez jó, mert negyedóra 100 frankba kerül, és így több ügyfél fér bele az időmbe. Svájcban az idősebb urak is jól bírják a tempót, otthon ez nem jellemző – ad lehangoló képet a magyarok teljesítményéről a Zsófiként bemutatkozó lány.

– Nagyjából 700-750 ezer forintot lehet összehozni két hét alatt. Ez napi akár 15 kuncsaftot is jelent. Svájcban rendezett körülmények várják a lányokat, legális a prostitúció, általában bárokban, családi házakban vagy társasházakban kapnak helyet. Mindenkinek van egy saját szobája, amiért fizetnie kell – sorolja Szabó Anna Eszter, a hamarosan megjelenő Egyetemista lány támogatót keres című könyv társszerzője. Szabó több tucat lánnyal beszélgetett, köztük svájcozókkal is. Szerinte néhány hosszabb távra berendezkedő, fél éve kint élő lány már 10-15 milliós bevételnél tart.

Megkéselt szexmunkások

Most először állt a nyilvánosság elé két Svájcban dolgozó magyar prosti: a Jennyként (30) és Cyntiaként (24) bemutatkozó hölgyekre bázeli szalonjukban tört rá két támadó. A férfiak alkudoztak a lányokkal, akik nem akartak engedni a tarifából. A kuncsaftok ekkor kést rántottak.
Munkában. A gyógykezelés után Jenny és Cynthia ma már újra dolgozik

– Az egyikük belém szúrta a kést – számolt be a történtekről a svájci Blickben Jenny, aki látta, hogy közben barátnője is az életéért küzd. Valószínűleg az mentette meg őket, hogy hangosan segítségért kiabáltak, a két támadó végül elmenekült. A lányok pár nap gyógykezelés után ma már újra dolgoznak.

– Tudjuk, hogy veszélyes ez a munka, de valahogy el kell tartanom a 3 éves lányomat, aki Magyarországon maradt – mondta a lapnak Jenny.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását