2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Dukai Regina és Zséda már készülődnek

Hamarosan beköszönt a tavasz és a hazai sztárok már most rákapcsoltak az edzésre, hogy még büszkébben mutathassák meg kidolgozott izmaikat a strandon.
2011. február 24. csütörtök 13:46 - HírExtra
Ki így, ki úgy készül a bikini szezonra: Dukai Regina, Gyenesei Leila, Kammerer Zoltán és Zséda különböző mozgásformákkal tartják karban testüket, ám abban egyetértenek, hogy a szabad ég alatt sportolva sokkal könnyebben és vidámabban megy az edzés.

Végre nem kell a négy fal között sínylődni, nemsokára itt a tavasz és egyre több időt lehet kint tölteni a szabadban. Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó például nagyon szeret a friss levegőn futni, hiszen ez nagyszerű kiegészítő edzés számára, Gyenesei Leila olimpikon öttusázó pedig „munkájából” adódóan imád terepen futni. A két élsportoló egyaránt a kötöttségektől mentes mozgásformák híve és egyet ért abban, hogy mindig szabadon a legjobb sportolni.

Zséda is a futást részesíti előnyben - imád a friss levegőn mozogni. A gyönyörű énekesnő azért választotta annak idején ezt a mozgásformát, mert javítani szeretett volna állóképességén, hogy bírja a koncertekkel járó megpróbáltatásokat és azóta már a sportág szerelmesévé vált. „Egy előadóművésznek nagyon fontos, hogy bírja a fellépésekkel járó fizikai megterhelést is.

A 2009-es nagykoncertem előtt kezdtem futni, és bizony nehezen bírtam volna, ha nem készülök rá ily módon is. Azóta pedig elfeledve az általános iskolai rossz élményeket, valósággal a futás rabjává váltam, semmihez sem fogható érzés, ami előtte, közben és utána hatalmába kerít. Később arra is rájöttem, hogy nem a táv a lényeg, hanem az idő, amelyet a szabad levegőn tölt az ember.” – árulta el a törékeny énekesnő.

Dukai Regina szívproblémái miatt ugyan nem futhat, de szívesen sétál nagyokat a természetben és próbál ki új és különleges sportokat . „Jön a tavasz, most még többet edzek, még jobban odafigyelek magamra.

Egyelőre ahhoz nekem még hideg van, hogy a szabadban sétáljak, és sajnos a dinamikus mozgásformákat is mellőznöm kell, így elsősorban teremben erősítem magam súlyzókkal. Mivel mindig ügyelek a megjelenésemre, az edzéseken is igyekszem kényelmes és divatos sportruházatot viselni, illetve nagyon fontos a megfelelően stabil és könnyű sportcipő is.” – árulta el a bájos műsorvezető, akinek alakját bárki megirigyelhetné.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását