2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újraindult a Twilight őrület - Képekkel!

Ősz óta forgatják a Twilight Saga utolsó részét, a Breaking Dawnt. A napokban beindult a marketing gépezet, így számos exkluzív fotó került napvilágra a forgatásról és az új szereplőkről. Figyelem, SPOILER is található az írásban!
2011. január 24. hétfő 16:14 - Kancsár Edina
Amerikában november 18-án kerül bemutatásra a nagysikerű Twilight Saga befejező részének első fele. A rajongók már korábban értesültek róla, hogy a negyedik Alkonyat-regényt két részletben mutatják be a mozikban, de azt ők sem gondolták, hogy az ötödik részre egy teljes évet kell majd várni. A Summit Entertainment bejelentése szerint a Breaking Dawn 2. 2012. november 16-án kerül a mozikba.

A Hajnalhasadás
A Hajnalhasadás (Breaking Dawn) Stephenie Meyer Alkonyat-sorozatának (Twilight saga) negyedik, befejező része. A film rendezője: Bill Condon, forgattókönyv: Melissa Rosenberg. Várható megjelenés:2011. November 18. (USA)
Nem lesz pornó a Breaking Dawn-ban

Edward és Bella Brazíliában tölti a mézesheteit, amit Rióban forgattak. Robert Pattinson és Kristen Stewart körül azonnal beindultak a pletykák, ugyanis a főszereplők közös szobát kértek a szállodában és együtt lépnek ki a fotósok elé az erkélyre. A forgatáson készült fotókból azt is megtudjuk, hogy Bella végre megtanult táncolni, hiszen "férjével" Rio utcáin lassúzott az éjszaka közepén. A rajongókat nem csak romantikus tánccal szórakoztatta a szerelmespár, vad csókolózásba is kezdtek a fülledt város utcáin.






Ezután a stáb tovább vonult „Esmee-szigetére”, ahol a nászéjszaka jeleneteit vették fel. Nemrég meg is érkezett az első hivatalos fotó, ahol Robert Pattinson szerelmesen fogja karjaiban Kristen Stewartot. Valószínűleg már senki számára sem újdonság, hogy a színészek nemcsak a vásznon alakítanak szerelmespárt, ennek ellenére a beszámolók szerint, Robertnek ezúttal sem ment könnyen az ágyjelenetek forgatása.

A történet szerint Bella és Edward egy szigeten tölti a nászútját, ahol sor kerül a várva-várt légyottra ember és vámpír között. A könyv sem „elégítette” ki igazán a rajongók vágyait, így nem meglepő, hogy a film készítői is megmaradtak a finom romantikánál. A rendező egy interjúban elmondta, inkább igényes és romantikus jelenetekre számítsanak a nézők, ne pedig soft-pornóra.

Néhány elejtett szó...

Ashley Greene (Alice Cullen) elárulta, hogy a legizgalmasabb rész a harci jelenet lesz a Volturikkal. A Golden Globe-díjátadón Robert is mondott néhány szót az új filmről: „Kristen Stewart egy igazi vámpír hölgy. Olyan, mintha egész idő alatt erre vágyott volna. A környezet, a díszletek, és Bella (a vámpír szerep miatt) teljesen más, mint a korábbi filmekben."



A nagysikerű könyvsorozatból készült film utolsó részét, akár csak a Harry Pottert, két részre osztották. Nyilvánvaló, hogy a sorozat körüli őrületetet és az ebből származó bevételeket akarják fokozni az időhúzással. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy a legtöbb jelenet már most elkészült a második részhez is.

Új szereplők a sorozatban

Renesmee

A Bella és Edward szerelme köré fonódó történet befejezésében világra jön egy gyermek, akinek létezéséről sem a vámpíroknak, sem az embereknek nem szabadna tudnia. Természetesen nem könnyű titokban tartani az új jövevényt, pláne hogy már a terhesség is rendhagyó volt, hiszen három hónap alatt kifejlődött a hibrid gyermek.

További részleteket nem árulunk el, csak annyit, hogy végre fény derült arra is, ki fogja megszemélyesíteni Renesmee-t. Az elbűvölő kislány megformálására, Mackenzie Foyt választotta ki a rendező. Felröppentek a hírek, miszerint az első részben Eliza Faria fogja játszani a kicsi Renesmeet. Ennek valósságáról leghamarabb novemberben tudunk meggyőződni.

Nahuel

A könyv alapján Nahuel egy félig vámpír, félig ember hibrid, aki a biológiai nagynénjével él a Dél-Amerikai Chile-ben és megközelítőleg százötven éves. Külsőre egy nagyon helyes latin férfinak írja le a könyv, réz színű bőrrel, vállig érő sötét hajjal, meleg szemekkel és különösen megnyerő vonásokkal. A pletykák szerint Drew Roy fogja játszani a "csodafiút".



Az Amazonok


Tracey Heggins (Senna) és Judi Shekoni (Zafrina)

A nomádok



Lee Pace (Garrett), Toni Trucks (Mary), Bill Tangradi (Randall), Erik Odom (Peter), Valorie Curry (Charlotte) és Joe Anderson (Alistair)

A román klán



Noel Fisher (Vladimir) és Guri Weinberg (Stefan)

Az egyiptomi klán


Omar Metwally (Amun), Andrea Gabriel (Kebi), Rami Malek (Benjamin) és Angela Sarafyan (Tia)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását