2024. április 23. - Béla
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Megemlékeztek a tragédia áldozataira

Gyertyagyújtással emlékeztek a diszkótragédia halálos áldozataira a fővárosi Móricz Zsigmond Gimnáziumban hétfő reggel.
2011. január 17. hétfő 11:03 - HírExtra
Az iskola diákjai sötét ruhában az épület előtt, valamint az aulában, a nyilvánosság kizárásával emlékeztek meg két 17 éves társukról, aki életét vesztette a három halálos áldozatot követelő szombat éjszakai tragédiában. Budapesten a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen a kitóduló tömegben pánik alakult ki, két tizenéves és egy huszonéves lány életét vesztette. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány tájékoztatása szerint fulladás okozta.

A BRFK Életvédelmi Osztálya nyomoz az ügyben több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. A nyomozók vasárnap kora este öt gyanúsítottat kihallgattak, majd őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Tóth Tamás fővárosi főkapitány az MTI-nek elmondta: az öt gyanúsított közül ketten a rendezvény szervezői, ketten a helyiség bérbeadói, egy pedig a programsorozat szervezője.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását