2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hellerék a pácban

Átfogó vizsgálatot indít a Magyar Nemzet által feltárt gyanús filozófiai pályázatok ügyében az elszámoltatási kormánybiztos.
2011. január 12. szerda 10:12 - HírExtra
Budai Gyula bekérte a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivataltól a Heller Ágnes, Radnóti Sándor, Vajda Mihály, Weiss János és Steiger Kornél nevéhez fűződő pályázatok dokumentációját. Az MTA Filozófiai Intézetének igazgatója lapunknak azt mondta: az említett filozófusi körből többen burkoltan megfenyegették - olvasható a Magyar Nemzetben.

Átfogó vizsgálatot indít Budai Gyula annak az öt, összesen több mint 400 millió forint közpénzt felemésztő filozófiai pályaműnek az ügyében, amelyeknek ellentmondásaira cikksorozatban hívtuk fel a figyelmet. A pályaművek a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) által kiírt pályázatokon nyertek akkor, amikor Magyar Bálint liberális oktatási miniszter felügyelte az intézményt, az NKTH elnöke pedig Boda Miklós volt.

A nyertes pályázatok kedvezményezettjei ugyanahhoz a liberális filozófusi körhöz tartoznak. A szinte mindenkit erkölcsi pellengérre állító társaság tagja többek között Radnóti Sándor, Heller Ágnes, Gábor György, Geréby György, Weiss János és Steiger Kornél.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását