2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szeretjük a Félszeműt

A Coen testvérek A félszemű című westernje jutott fel a hét végén az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára.
2011. január 10. hétfő 11:34 - HírExtra
A félszemű serif című 1969-es film nyomán Jeff Bridgesszel, Matt Damonnal és Josh Brolinnal újraforgatott produkció az előzetes becslések szerint 15 millió dolláros (3,2 milliárd forintos) jegybevétellel vette át a lista vezetését. A három hete mozikba került film eddigi összbevétele egyúttal átlépte a százmillió dolláros álomhatárt is: a kilencvenes évek óta nem volt rá példa, hogy egy western százmilliónál többet keressen az észak-amerikai piacon.

Az előző két hétvégén a toplistát uraló Utódomra ütök című vígjáték most 13,8 millió dolláros (2,9 milliárd forintos) jegyeladással a második helyre csúszott vissza. A Robert De Niro és Ben Stiller főszereplésével készült komédiára bemutatása óta 124 millió dollárért (26,7 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A friss bemutatók közül Nicolas Cage Season of the Witch című történelmi kalandfilmje 10,7 millió dolláros (2,3 milliárd forintos) hétvégi bevétellel kezdte meg észak-amerikai forgalmazását, de ez csak a harmadik helyre volt elég - mutatott rá a The Hollywood Reporter online kiadása.

A Tron: Örökség című háromdimenziós produkció 9,8 millió dollárral (2,1 milliárd forinttal) lett a negyedik. Az első ötbe pedig még az Oscar-esélyesként emlegetett Fekete hattyúnak sikerült beküzdenie magát 8,4 millió dolláros (1,8 milliárd forintos) jegyeladással ezen - a THR.com elemzése szerint - mozis szempontból meglehetősen csendes hét végén.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását