2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nyakon csípték a betörőket

Két betöréses lopás elkövetőit fogták el dombóvári rendőrök, a gyanúsítottak az egyik esetben egy jágónaki lakóház szinte teljes berendezését elvitték - közölte a rendőrség.
2011. január 4. kedd 16:19 - HírExtra
Az ünnepek alatt magára hagyott ingatlanból vaskályhát, beépített hűtőszekrényt, ülőgarnitúrát is elloptak, amivel több mint egymillió forintos kárt okoztak a német tulajdonosoknak - mondta az év végén történt betörésről Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrkapitányság sajtóreferense.

A rendőrök a feltételezett elkövetői kört egy novemberi betöréssel is összefüggésbe hozták, amikor egy kaposszekcsői cég telephelyéről szerszámgépeket vittek el mintegy 200 ezer forint értékben - tette hozzá.

A felderítés során a nyomozók felkutatták csaknem az összes ellopott berendezési tárgyat. Ezeket a betörők gyorsan, olcsón értékesítették; volt, amit Keszthely közelében foglaltak le, de találtak bútorokat Sásdon, Kaposszekcsőn és Jágónakon is.

A bűncselekményeket a gyanú szerint négyen követték el; három - 36, 25 és 18 éves - jágónaki férfi beismerő vallomást tett, és negyedik társukat megnevezték.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását