2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Év végi koncertajánló

Búcsúztassa az évet koncerttel. Számos lehetőség közül választhatnak az érdeklődők az ízlésüktől függően, ezúttal a populáris műfajok kedvelői számára gyűjtöttünk össze néhány lehetőséget.
2010. december 27. hétfő 17:36 - HírExtra
The Show Must Go On

2010. június 10-én nagy sikerrel debütált a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a „The Show Must Go On“ címet viselő, élő Queen koncert-show. Az előadás, melyben a hazai musical élet számos sztárja közreműködik, lelkes fogadtatásban részesült a sportcsarnokban. Ez az egyedülálló produkció a nyári fellépéseket követően, december végén a fővárosi Papp László Budapest Sportarénában is bemutatkozik.



Többek közt Tabáni István, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Koós Réka, Hien és Kovács Áron is fellép a koncerten. De ők csak néhány név az ismert és elismert előadók közül, akik hol szólóban, hol duettben, hol kvartettben elevenítik fel a legendás zenekar legnagyobb slágereit. A kiváló énekeseket a Hungarian Musical Band kíséri, a zenei élményt pedig csak tovább fokozzák a fantasztikus színpadi látványelemek, vizuális effektek és táncosok.

A produkció magas színvonalára az előadók mellett Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező neve is garanciát jelent. A „The Show Must Go On“ koncert-show egy látványos és izgalmas utazás a rockzene egyik legnagyobb alakjának, Freddie Mercurynak emlékezetére. December 25. (szombat), 20:00-kor lesz a Papp László Sportarénában.

Magna Karácsony


A Magna Cum Laude zenekar igen csak mozgalmas évet tudhat lassan maga mögött: platina- és aranylemezek átvétele, rengeteg koncert, fesztiválok, klubbok, egyéb rendezvények elmaradhatatlan szereplői! Az évet ismét egy hatalmas karácsonyi koncerttel zárják, ami - most már bátra kijelenthetjük - hogy hagyománnyá vált az együttes számára!

December 28-án tehát ismét lesz Magna Karácsony a Syma Rendezvénycsarnokban, ami az előzetes tervek szerint, a zenekar fennállásának legnagyobb produkciója lesz. A látogatók egy igazi vidéki hangulatú családi mulatságra számíthatnak. A szervezők egy mobil sátorral toldják majd meg a Syma „A” csarnokának szoborkert felöli oldalát, ahol helyben sülő disznótoros és pálinka standok segítenek majd megalapozni a hangulatot.



A koncert egy szokatlanul nagyszabású látványos attrakcióval kecsegtet, a több mint két órában sosem látott látványelemekkel és meglepetésekkel csendül felnek fel a slágerek, a közönség kedvenc dallamai – többek között a Minden Állomás, az Átkozott Nők, a Vidéki Sanzon, a Sirató, a Te légy most, a Visszhang, a Színezd újra, a Pálinka dal -, de olyan dalokat is hallhatnak, amiket ritkán játszanak nagy közönség előtt!

Az idei nagykoncerten hazánk egyik emblematikus rocksztárja, a 30 éves fennállását idén ünneplő Edda zenekar frontembere, Pataky Attila lesz. A közös produkció során közösen szólaltatnak meg hol egy Magna slágert, hol pedig egy ismert Edda dalt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását