2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ajándékozz egészséget!

Ma már több üzletben is rá lehet bukkanni egészséget segítő kiegészítőkre, például mágneses ékszerekre és hologramos karkötőkre. Ha nincs ötletük Karácsonyra, ezek jó ajándékok lehetnek.
2010. december 18. szombat 17:49 - Kancsár Edina
A minket érő külső hatások, melyekkel naponta találkozunk, rossz hatással vannak szervezetünkre. Ilyenek például: a káros földsugárzás, a mikrohullám, a mobilhullámok, a légszennyezés, az elektroszmog és a nem megfelelő táplálkozás. Bizonyos energiamezők viszont pozitív hatást gyakorolnak ránk és energiával töltenek fel. Ilyenek például: a negatív ionok, a természetes táplálék, a tiszta víz.

Mágneses kiegészítők

Mágnes
Állandó mágnesnek nevezzük azokat a testeket melyek környezetükben mágneses mezőt hoznak létre. A mágneseknek mindig két pólusuk van (északi és déli), a különböző pólusok vonzzák, az azonos pólusok taszítják egymást.
A mágneses ékszerek viselésének hatására nő az energiánk, javul a koordinációnk és állítólag csökkenti a stressz szintünket is. A mágneses kiegészítőkben rejlő hatásnak köszönhetően, a gyengén működő sejtek újból a helyes útra terelődnek. Az orvosok szerint ebben semmi titok nincs, ugyanis köztudott, hogy a mágneses terápia szinte minden betegségre jótékonyan hat.

Sokféle mágneses ékszer és karkötő van forgalomban, választásunkat csak ízlésünk és pénztárcánk befolyásolhatja. Állítólag a „titkot” már Kleopátra is ismerte, talán ennek tudható be, hogy ő is egy mágneses amulettet viselt. A mágneses karkötő nem rendelkezik semmilyen mellékhatással, azonban viselését nem ajánlják közvetlen karóra mellett, pacemaker vagy terhesség esetén.

Tudnivalók:

- Egyes emberekre erősebben hathatnak.
- Tartsa távol mágneses elven működő adathordozóktól!
- A mágnesek nem melegedhetnek tartósan 100 Celsius fok fölé, mert csökkenhet erejük.
- Az erős mágneses tér néhány embernél kezdetben kellemetlenséget okozhat, ezért szervezetünket ajánlatos fokozatosan hozzá szoktatni. Az első napokban a karkötőt körülbelül húsz percig viseljük, majd ezt az időt később fokozatosan növelhetjük. Ha már hozzászokunk, akármeddig viselhető, hiszen a mágneses erőt nem lehet „túladagolni”.

Hologramos karkötő

Több cég is árul hologramos karkötőket: ezek szilikon gumiból készülnek és található rajtuk egy hologram. A hologramba illesztett frekvenciák hatnak a test energetikai terére, ezáltal viselője nagyobb stabilitást tapasztal. Erre van egy egyszerű teszt is. Bár szkeptikusan álltunk a dologhoz, a teszt bennünket is meggyőzött. Beszámolók alapján, rendszeres viselése esetén hajlékonyságot, jobb egyensúlyérzetet, javuló állóképességet és növekvő energiát tapasztalhatunk. 

Amikor a karkötő érintkezik a test energiamezőjével, olyan hullámokat kezd el kibocsájtani, ami megfelelő a szervezetnek. Ennek köszönhetően optimizálja az energiamezőt és az energiaáramlást is a maximumon tartja. Továbbá, viselőik nyugodtabbak és frissebbek lettek. Egyes beszámolók alapján fájdalmat is csillapít. A karkötő népszerűsége miatt, a piacon számos hamisítvány jelent meg, ezért érdemes odafigyelni, nehogy átverjenek bennünket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását