2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Magyar hajléktalant öltek meg Bécsben

Magyar volt az a hajléktalan férfi, akit pénteken holtan találtak Bécsben - közölte az osztrák rendőrség. Bebizonyosodott a hatóságnak az a gyanúja is, hogy a férfit meggyilkolták.
2010. december 11. szombat 22:24 - HírExtra
A boncolás bebizonyította, hogy az 54 éves K. János halálát egy kemény, szilárd tárggyal a fejére mért ütések okozták. A férfi legalább egy napja halott volt, amikor ráleltek a holttestére egy hulladéktelepen álló fabódéban az osztrák főváros nyugati részén - közölte Roman Hahslinger rendőrségi szóvivő. A bűntény indítéka ismeretlen.

Az osztrák rendőrség keresi az áldozat testvérét, K. Lászlót, akiről feltételezik, hogy szintén Bécsben tartózkodó hajléktalan és hogy információkkal segítheti a nyomozást.

Az áldozatot a nála talált jogosítvány és az ujjlenyomata alapján azonosították. Előző nap a hatóságok tévesen azt feltételezték, hogy testvére holttestéről van szó. Az áldozatnál ugyanis megtalálták öccsének több iratát és a két férfi a fényképeken hasonlított egymásra.

A rebdőrség abból indul ki, hogy az áldozat többedmagával rendszeresen éjszakázott a bódéban.

A bécsi magyar konzulátus pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egyelőre nem kapott értesítést az ügyben a rendőrségtől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását