2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Zsidó szenzáció a YouTube-on - videóval!

Az amerikai Yeshiva Egyetem diákjaiból alakult The Maccabeats nevű együttes Candlelight című dala az új sláger a YouTube videomegosztó portálon.
2010. december 7. kedd 10:45 - HírExtra
A fiatalemberek Taio Cruz énekes Dynamite című számának zenei aláfestését vették kölcsön, erre írtak a hanukkát bemutató szöveget. A The Maccabeats klipje alig másfél hete érhető el a népszerű portálon, de már így is rengetegen látták.

"Nem számítottunk erre" - mondta Julian Horowitz, az együttes zenei vezetője. A The Maccabeats sorait az egyetem 14 diákja és véndiákja alkotja.


"Feldobom néha a latkeszt a levegőbe" - éneklik viccesen a hanukka egyik hagyományos ételfogásáról, de a dalban a szíriai görögök és a makkabeusok közötti harcról is szó esik.
A klipet eredeti szándékuk szerint azért töltötték fel, hogy megmutassák, mire képesek. A váratlan siker nyomán azonban már tévés szereplésre is hívták őket.

"Még csak most térünk magunkhoz a sokkból" - fogalmazott Horowitz, aki megjegyezte: a sikertől függetlenül továbbra is az lesz a céljuk, hogy jól érezzék magukat, és inspiráljanak másokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását