2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Elfogták a rablókat

Az elkövetéstől számított 24 órán belül elfogták a vásárhelyi rendőrök azt a hajdúszoboszlói nőt és férfit, aki a gyanú szerint pénteken délben rátörte az ajtót egy idős férfire Hódmezővásárhelyen, majd elvitte a megtakarított pénzét - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.
2010. december 5. vasárnap 13:47 - HírExtra
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tuczakov Szilvána a részletekről elmondta: pénteken a déli órákban egy férfi és egy nő csöngetett be az idős férfihez azzal, hogy az önkormányzattól jöttek. Amikor az áldozat kinyitotta az ajtót, földre teperték, megkötözték, majd hogy megnehezítsék a segélyhívást, a kamrába zárták. Ezután átkutatták a lakást, ahonnan végül több mint hárommillió forintot vittek el.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói rövid idő alatt megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével az idős férfi hajdúszoboszlói ismerősei gyanúsíthatók. A vásárhelyi rendőrök ekkor a Hajdú-Bihar megyei településre mentek, ahol szombaton reggel el is fogták a két feltételezett elkövetőt, egy 31 éves férfit és egy 33 éves nőt.

Kihallgatásukat követően a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. Ellenük rablás minősített esete és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt indult büntetőeljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását