2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kirabolták a takarékszövetkezetet

Késsel fenyegetőzve kirabolta a helyi takarékszövetkezetet egy férfi hétfőn Cibakházán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010. november 29. hétfő 15:42 - HírExtra
Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az ismeretlen elkövető 12 óra előtt néhány perccel jelent meg a pénzintézetben, s a kezében "szúró eszközt" tartva kényszerítette az épületben tartózkodó két női dolgozót a helyiségben található készpénz átadására.

Miután az alkalmazottak eleget tettek a követelésnek, a férfi a megszerzett pénzzel gyalogosan távozott a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg - tette hozzá a főhadnagy, aki jelezte: a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya nagy erőkkel, forró nyomon kezdte meg a tettes felkutatását.

Pásztorné Kovács Ágnes az MTI érdeklődésére közölte: a nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség egyelőre nem adhat felvilágosítást a férfi által zsákmányolt összeg nagyságáról. Nem nyilatkozott arról sem, hogy az épületben rögzítette-e valamelyik biztonsági kamera a rablást, illetve annak elkövetőjét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását