2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kincset érő melltartó villant

New Yorkban megtartották a világ talán legjobban várt divatbemutatóját. A Victoria’S Secret (Victoria titka) modelljei köztudottan a legkeresettebb szépségekből állnak.
2010. november 28. vasárnap 08:44 - HírExtra
Számunkra külön büszkeséget jelent, hogy hazánk egyik gyönyörű lánya, Mihalik Enikő is végiglépkedhetett a világhírű kifutón.

Az óriási show a zenei betéteiről a nemrég férjhez ment Katy Perry mellett az egyre felkapottabb Akon gondoskodott.

Eddig csak tévében láttam ilyen showt, hihetetlen, hogy most én is részese vagyok. A lányok élőben sokkal kedvesebbek és szebbek – áradozott Akon, aki boldogan fotóztatta magát a szépséges modellekkel.

Az est sztárja a szülés után visszatért 29 éves Adriana Lima volt, aki az olasz ékszerész, Damiani által tervezett kétmillió dolláros gyémántmelltartót is bemutatta. A darab 300 kővel van kirakva, hat ember 1500 órányi munkája kellett az előállításához. Adriana elárulta: nem volt könnyű számára újra formába lendülni.



Nem könnyű

A kislányom, Valentina egyéves és sok időmet elveszi, így nem volt könnyű felkészülni és ledolgozni magamról a felesleget – vallotta be a brazil szépség, akihez olyan hírességek csatlakoztak a bemutatón, mint Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Chanel Iman vagy Selita Ebank. A nézők között legalább ennyi ismert nevet találunk: megjelent Paris és Nicky Hilton, Debbie Harry, Serena Williams, Adrian Grenier, Gerard Butler és a Maroon5 együttes.

Voltak azonban olyan nevek, akik a hiányzók listáját gazdagították. Köztük is a legnevesebb Heidi Klum, aki 13 év után mondott istenhozzádot a Victoria's Secretnek, így többé nem ő a cég angyala. Szintén nem lehetett jelen két másik nagy név: Miranda Kerr és Doutzen Kroes. Mindketten áldott állapotban vannak. Miranda Orlando Bloom gyermekével jár a hetedik hónapban, míg a holland modell szintén első babáját várja a DJ/producer Sunnery Jamestől, akinek a héten mondta ki a boldogító igent.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását