2024. április 23. - Béla
A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején ...
Top hírek:
 

számolja ki a cége karbonlábnyomát

Már 3 perc alatt kiszámolható egy vállalkozás karbonlábnyoma – Megérkezett a doyourcarbon.hu az OPTEN és a Mastercard közös fejlesztése.

Tényleg a harmadik országbeli munkavállalók dömpingje várható?

Egy március 1. óta alkalmazandó módosított joganyag új rendszerbe helyezte a tartózkodási jogcímeket, valamint új engedélytípusokat vezetett be.
További híreink:

Komoly fejlesztések a gyulai önkormányzatnál

Tíz helyszínen indít közlekedésfejlesztési beruházást saját erőből a gyulai önkormányzat, mintegy negyedmilliárd forint értékben - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

Érkeznek az urkán menekültek

Az ukrán-magyar határszakaszon 5359-en léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül 3851-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-t.

A balszerencsétől bombasikerig: A Majomember útja

Hétfő este tartották A Majomember című akciófilm világpremierjét az SXSW médiafesztiválon a texasi Austinban, és a végefőcím alatt majdnem lerepült a mozi teteje, annyira tombolt a közönség. Dev Patel, aki egy személyben a film címszereplője, rendezője, forgatókönyvírója és egyik producere, könnyekig meghatódott és alig talált szavakat, amikor a színpadra szólították.

A hibrid munkavégzés jelentős környezeti előnyökkel jár

Az IWG kutatása szerint a hibrid munkavégzés lehetővé teszi, hogy a vállalkozások ötödével* csökkentsék az energiafelhasználást. Ez elérhető azzal, hogy a nagy, belvárosi irodát kisebb és energiatakarékosabb irodaterekre cserélik, vagy rugalmas munkaterületekre váltják.

A fiúk és a lányok is röpiznek

A magyar férfi röplabda-válogatott Törökországgal és Dániával, míg a női nemzeti együttes Belgiummal és Dániával került egy csoportba a 2026-os Európa-bajnokság selejtezőjében.

Iszonytató jövőt vázolnak az antibiotikum-rezisztens baktériumokról

A téma a közeljövő talán egyik legsúlyosabb egészségügyi válsága: a kórokozók világszerte ellenállóbbak lesznek a gyógyszerkészítményekkel szemben, sőt a hatásukra még fertőzőbbé is válhatnak.

Locsolóbál lesz a Fónóban

Hagyományosan táncházzal várja a közönséget a Fonó Budai Zeneház a Locsolóbálon húsvéthétfőn - közölte az intézmény az MTI-vel.

Hogyan vásároljunk új teherautó akkumulátort?

A feladat ugyan elsőre nem tűnik egyszerűnek, de a gyakorlatban, ha néhány fontos szempontot figyelembe veszünk, akkor nem lesz nehéz dolgunk. Ma már könnyedén találhatunk olyan akkumulátort, amit kifejezetten nagy teljesítményű teherautókhoz terveztek. Hosszú távon megbízhatóak és ellenállóak.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását