2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Öt üzlet kapott Üzleti Etikai Díjat

Az üzleti etikus gondolkodásmódot, magatartásmódot elismerő Üzleti Etikai Díjat díjat 2010-ben multinacionális vállalatként a Dreher Sörgyárak Zrt., nagyvállalatként a Hajdu Hajdúsági Ipari Zrt., középvállalatként a Zalavíz Zrt., kisvállalatként a Ronix Kft. kapta meg, míg a zsűri külön díját a Debreceni Hőszolgáltató Zrt-nek ítélték oda - közölték a szervezők.
2010. november 18. csütörtök 21:59 - HírExtra
Demcsák Mária, a Piac és Profit üzleti magazin főszerkesztője, az egyik díjalapító az MTI-nek elmondta: tizenegyedik alkalommal osztották ki az Üzleti Etikai Díjat csütörtökön Balatonalmádiban.

Az elismerést a két alapító - Demcsák Mária, valamint László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke - és a mögöttük álló szervezetek azzal a szándékkal hozták létre, hogy minden évben felhívják a magyar társadalom figyelmét azokra a magyarországi cégekre, vállalatokra, amelyek tevékenységükkel példát mutatnak a felelős gazdálkodásban erősítve a bizalmat a társadalom és az üzleti szféra között.

"Meggyőződésünk, hogy a díjazottak példamutató magatartásukkal hatást gyakorolhatnak az üzleti élet többi szereplőjére is, elősegítve a hazai üzleti élet fejlődését a társadalmi felelősség, a felelős gazdálkodás, a fenntartható fejlődés előmozdításának irányába" - idézi közlemény László Ervin professzort.

Az idén az ünnepélyes Díjátadónak az Első Magyar "Fenntarthatósági Csúcs" konferencia adott helyet Balatonalmádiban, a Hotel Ramadában. A gazdasági szervezetek, kamarák által jelölt 43 hazai székhelyű vállalatból 26-an pályáztak. Közülük 11 kisvállalat, 5 multinacionális vállalat, 4 nagyvállalat és 6 középvállalat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását