2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jógázz sztárokkal!

Most bárki bepillantást nyerhet, hogy milyen módszerekkel teszik harmonikusabbá életüket a hazai hírességek, illetve milyen mozgásformákkal tartják fiatalon magukat a világsztárok.
2010. október 6. szerda 07:20 - HírExtra
Nemzetközileg elismert oktatóktól és előadóktól sajátíthatják el az érdeklődők a testi egészség és a lelki béke egyensúlyának kialakításához szükséges módszereket.

Madonna, Sting vagy Sharon Stone után hazai hírességek is előszeretettel gyakorolják a jóga különböző fajtáinak mozdulatait. Horváth Éva, Illényi Katica és Szirtes Ági a bikram jóga rajongói, Gregor Bernadett az agykontroll híve, Geszler Dorottya számára pedig a legfőbb ellazulást a pilates jelenti, amelyet tánc és balett elemekkel ötvözve maga is oktat.

Hamarosan mindenki megismerheti és elsajátíthatja a sztárok által kedvelt jógairányzatokat és wellnes mozgásformákat. November tizenharmadikán az AVON Test és Lélek Napon, világszerte ismert oktatók avatják be az érdeklődőket például a bodyART és a Port de Bras tréning rejtelmeibe.

Ezenkívül segítenek eligazodni a jóga számtalan irányzatainak labirintusában is. Bárki csatlakozhat egy-egy naga, bikram, hatha, vagy astanga jóga órához, illetve az asztrológia, a meditáció, vagy az agykontroll segítségével is megtalálhatja a belső nyugalmához vezető utat, minden érdeklődő.
 
A fiatalító programokat egész napos smink- és szépségtanácsadással is kiegészítik, tehát minden szépülni vágyó nőnek jó programként szolgálhat ez az esemény.

A jegyek árából befolyt összeg egy részével a szervezők az AVON mellrák elleni küzdelmét támogatják, amelyre már eddig is több mint hatszáz millió forintot költöttek.
Forrás: red Lemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását