2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Több, mint száz jelölt Miskolcon

Négy párt, illetve egyesület indít képviselőjelöltet Miskolcon az októberi helyhatósági választáson a város valamennyi választókerületében; a húsz posztért több mint százan szállnak ringbe - tájékoztatta Veres László, a miskolci városháza szóvivője pénteken.
2010. szeptember 3. péntek 19:04 - HírExtra
A Fidesz-KDNP pártszövetség, az MSZP, a Jobbik és a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület egyaránt 20-20 képviselőjelöltet állított a borsodi megyeszékhelyen. 

Civil Mozgalom Egyesület 5 jelöltjét, a Lehet Más a Politika (LMP)13 jelöltjét vették nyilvántartásba, valamint 6 független jelöltet is. Az LMP egy, és a Magyar Kommunista Munkáspárt két jelöltjének nyilvántartásba vétele még döntésre vár, a Helyi Választási Bizottság vasárnap határoz róluk.

A képviselőjelöltek között nincs MDF-es és SZDSZ-es. iskolc polgármesteri posztjáért egyébként négyen indulnak: Szegedi Márton (Jobbik), Hircsu Ákos (Szemléletváltást Miskolcon Egyesület), Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) és Káli Sándor (MSZP).

Kriza Ákos és Káli Sándor négy évvel ezelőtt is indult, akkor Káli Sándor nyert.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását