2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):
Az évszázadok során uralkodók generációi hittek a csillagok mágikus állásából való jóslatoknak. Vajon a 21. században is feltárják előttünk titkaikat? Ágoston Enikő asztrológust kértük meg, hogy állítsa fel Tarlós István horoszkópját.
2010. augusztus 29. vasárnap 08:02 - Oravecz Diána
Hogyan vizsgálta meg Tarlós István horoszkópját?

Tarlós István születési ideje percre pontosan nem ismert, emiatt napház horoszkópot állítottam fel. A percre pontos születési időpontból lehet mindenkinél a legjelentősebb dolgokra következtetni.

Milyen személyiségjegyek jellemzőek rá?

Ágoston Enikő
„A személyes asztrológiai tanácsadás nem azonos az újságok vagy egyes internetoldalak asztrológia-megközelítésével. Ha valaki elszánja magát, hogy átbeszéli életét, személyiségjegyeit, céljait, vágyait, problémáit, stb. az asztrológia látcsőén keresztül, nagy merészségről tesz tanúbizonyságot: arról, hogy mer a sorsa pillanatnyi állására ránézni és a hétköznapok tudattalan sodrása közben megállni.”
Az Ikrek jegyben állt nemcsak a Nap, amikor megszületett, hanem a Merkúr és az Uránusz is. Ezen bolygók és a velük alkotott fényszögek, arra engednek következtetni, hogy sokoldalú, mozgékony szellemileg és fizikailag is, gyors felfogás jellemzi.

Jó memóriával és kitűnő logikával rendelkezik, ítélőképessége és kritikái a problémák gyors, praktikus és racionális megoldását sürgetik. Kapcsolatteremtő és kommunikációs képessége intenzív szellemi munkát és tevékenységet folytató nyughatatlan életvitelt hoz létre.

Milyen negativ tulajdonságok jellemzőek rá?
 
Hirtelen és váratlanul adja környezete tudtára, ha türelmetlen. Túlterheltsége és túlvállalása miatt keletkezett időzavarában kapkodóvá válhat. Gyorsan kerülhet szóváltásokba, melyek a következő pillanatban már el is tűnnek. Nem kíméli a másik embert a véleményétől, és erősen ragaszkodhat a saját elképzeléseihez. Figyelnie kell arra, hogy erős kritikájával ne legyen bántó és ne ítéljék kötözködőnek.

A Bak Hold és fényszögei arra utalnak, hogy úgy érzi, érzelmeit és indulatait erősen próbálja kézben tartani. Szigorú önmagával és másokkal is. Emiatt válik hirtelen feszültté. Nagy álmok és feladatok megvalósításába vág bele, ehhez nagyon fel kell mérnie, kikkel szeretné megvalósítani. Nagyon érzékeny és észre tudja venni, ha megpróbálják félrevezetni.

Voltak-e arra utaló jelek, hogy a politikai pályára fog lépni és ebben sikeres lesz?
Ha igen, milyen jelek utalnak erre?

 
Születési képletében kitűnik az, hogy a hatalommal dolga van, nagy tömeget tud megmozdítani. A Plútó és a Szaturnusz Oroszlán helyzete miatt kitűnik az átlagemberek soraiból erős vezetői képességei, jó üzleti érzéke, nagy lelkiereje, óriási munkabírása, és jó szervezőkészsége miatt.

Mit súgnak arról a csillagok, hogy ő nyeri meg az őszi választásokat?

 
A kérdésre felállított kérdőképlet szerint még korai a kérdés felvetése. Saját progressziós képlete alapján ez az év politikai és vezetői karrierjében meghatározó és sikereket hoz, de nagy küzdelmek árán.

Mit fűzne még hozzá a felállított horoszkóphoz?
 
A Jupiter emelt helyzete miatt is alkalmas vezetőnek. Képlete alapján hatalmát és képességeit tudja és életfeladata a közösség szolgálatára irányítani és ezt fel is vállalja.
 
***

Ezek szerint a csillagok is egyetértenek abban, hogy Tarlós István valóban komoly esélyekkel indul az őszi választásokon, de hogy valóban ő nyeri-e meg, a kérdést még homály fedi. Mint a jó bölcsek, vannak dolgok, amiről még a csillagok is hallgatnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását