2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Másodszor is dübörög Szekszárdon a rock és a ska

A rockabilly mellett a blues, a country és a ska hazai képviselői is fellépnek a II. Szekszárdi Rock and Roll Hétvégén, amelyet a hétvégén - ezúttal külföldi sztárvendég nélkül- rendeznek meg a tolnai megyeszékhelyen.
2010. július 27. kedd 17:30 - HírExtra
A háromnapos fesztiválon tizenhat együttes lép színpadra a szekszárdi vásártéren.
Puha Róbert szervező a programot ismertető keddi sajtótájékoztatón a rockabilly előadók között felhívta a figyelmet az egy hónapos amerikai turnéról hazatért Mistery Gangre, amelyet pénteken hallhat a közönség, az ő nyomdokain haladó Sonny and His Wild Cows nevű formációra, valamint a Tom White és Barátaira. Mellettük ismert rock and roll számokat játszik a Roll,s Kate Boogie.

Fellép a New Orleans-i stílusú Jambalaya, a country bluest játszó Big Fat Chubby and the Swamp Busters, a reggea alapú ska-t képviselő Testi Egyenleg Ska Kollektíva, míg a Borsodi Blue és az egyik legjobb magyar bluesharmonikásként számon tartott Pribojszki Mátyás együttese bluest játszik majd. A szekszárdi zenei életet Kalauz Attilának, a Blues Factory frontemberének két zenekara képviseli. Puha Róbert az agárdi rock and roll weekendhez hasonló, pörgős, "jól táncolható" bulit ígért, amelyre 1300 forintos napijeggyel vagy 3300 forintos háromnapos jeggyel lehet bejutni.

A szervező megemlítette: idén két színpadon lépnek fel a zenekarok, esőhelyszínként egy 300 férőhelyes sörsátrat is felállítanak.

A koncerteket hot rodok és veterán amerikai autók találkozója, valamint gemenci vadfőző verseny színesíti. A részletes program a rockandrollweekend.hu honlapon olvasható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását