2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Vízosztás a hőség miatt

Vízosztással próbál enyhülést nyújtani a járókelőknek a hőségriasztás idején a Fővárosi Vízművek Budapesten - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2010. július 13. kedd 17:03 - HírExtra
A közlemény szerint a korábbi években már megszokott helyen, a Deák téren a ballonos vízadagolókból olthatják szomjukat egy pohár hideg vízzel az arra járók reggel 8 és este 6 óra között. Itt a fővárosi víz összetételéről, a vízfogyasztás fontosságáról is találnak tájékoztatót az érdeklődők.

Az Astoria felé közlekedő autósoknak a Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy út - Deák tér csomópontban fél literes, palackozott fővárosi vizet kínálnak ugyancsak reggel 8 és este 6 óra között, ugyanebben az időszakban egy mozgó hűtőkocsiból egy-egy órán át juthatnak palackozott ivóvízhez a közlekedők a Nyugati téren, a Blaha Lujza téren, az Astoriánál, a József Nádor téren és a Moszkva téren.

A XII. kerületi önkormányzat munkatársai a polgármesteri hivatal előtt enyhítik az arra járók szomját zacskós vízzel - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását