2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Lecsaptak Jackson kesztyűjére

A világ minden tájáról érkeztek ajánlatok a Michael Jackson tárgyaiból rendezett árverésre, amelynek eddigi fénypontjaként 190 ezer dollárt (közel 44 millió forintot) fizettek a zenész kristályokkal kirakott kesztyűjéért.
2010. június 27. vasárnap 15:02 - HírExtra
Jackson az emlékezetes Victory turnén viselte a Swarovski kristályokkal díszített kiegészítőt még 1984-ben. A kesztyű árát előzőleg 20-30 ezer dollárra becsülték.

Az árverés pénteken kezdődött Las Vegasban. "Emberek repültek ide Ázsiából, Oroszországból, mindenhonnan" - számolt be Darren Julien, az aukciót bonyolító Julien's Auction vezetője. "Csak most, hogy már nincs közöttünk, jövünk rá, hogy egy igazi legendát vesztettünk el" - jegyezte meg Jacksonról.

Az énekes híres kesztyűjére egy Los Angeles-i rajongó csapott le, Wanda Kelly a kiegészítő mellett számos albumot is megvett az aukción - számolt be a Las Vegas Sun című lap. "Nem mentem volna el a kesztyű nélkül" - utalt Kelly arra, hogy még magasabb árat is fizetett volna.

Magas összeget, a várt 2000-3000 dollár helyett 90 ezer dollárt (20,8 millió forintot) adtak Michael Jackson papucscipőjéért, míg egyik dzsekijét 6000-8000 dollár helyett végül 120 ezer dollárért (27,7 millió forintért) vitték el. Az énekes a Diane Sawyernek adott interjú során viselte a ruhadarabot.

Az egy éve, 2009. június 25-én elhunyt popcsillag egyik utolsó autogramja 21 ezer dollárért (4,8 millió forintért) kelt el.
Az árverés helyi idő szerint vasárnap ér véget.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását