2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fidesz: kiállunk Domokos László mellett

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja kiáll Domokos László országgyűlési képviselő mellett.
2010. június 16. szerda 19:11 - HírExtra
A frakció sajtóosztálya ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy szerdán az LMP felszólította a kormányt, vegye komolyan a miniszterelnök által meghirdetett, "nihilizmus és cinizmus" elleni harcot és alaposan fontolja meg Domokos László kinevezését az Állami Számvevőszék (ÁSZ) élére.

Az LMP parlamenti frakciójának szerdai közleménye felidézte, hogy a sajtóban napvilágra került több olyan információ, melyek szerint Domokos László sem képviselőként, sem megyei vezetőként "nem gazdálkodott felelősen". Szarvasi egyéni képviselőként "legalábbis sajátosan értelmezte" a lakhatási támogatás igénybevételének lehetőségét - ismertették. Domokos Lászlónak, vagyonbevallása szerint, Budapesten és a Szarvashoz közeli Békéscsabán is több ingatlana van, a havi kétmillió forintos megyei közgyűlési elnöki fizetése mellett havi másfél millió forint jutalmat is megszavazott magának. A Békés megyei közgyűlés elnökeként részt vett azokban a "kétes kötvénykibocsátásokban", melyeket az ÁSZ vizsgálata jogsértőnek talált.

Mint a Fidesz közleményében ismertette, Domokos László állandó lakóhelye nem az egyéni választókörzetében, a szarvasi székhelyű, Békés megye 5. számú választókerületben található, ezért a képviselőt megilleti az 1990 évi LVI., az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvény szerinti lakhatási támogatás.

Hangsúlyozták, hogy a képviselő az őt megillető támogatást a törvényben meghatározottak szerint használta fel. A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja ezért kiáll Domokos László országgyűlési képviselő mellett - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

fore
2010. június 17. 13:08
'holló a hollónak.....' és nehogy 4,7 m-nél kisebb autót kapjon ám !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását