2024. április 17. - Rudolf
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A botránysztár megakoncerttel jön Budapestre!

Újabb dátumokkal bővült Lady Gaga európai turnéja: az amerikai énekesnő november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép - közölte a koncertet szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.
2010. április 26. hétfő 12:36 - HírExtra
A The Monster Ball címet viselő turné május 7-én indul Stockholmban, majd az európai - németországi, hollandiai, belgiumi, franciaországi és angliai - helyszíneket egy észak-amerikai koncertsorozat követi. A turné ősszel visszatér Európába és október 13-tól egy újabb szériát láthat a kontinens közönsége.

A szervezők szerint az extravagáns énekesnő koncertjein hű marad teátrális, újító, kreatív szelleméhez és a korábbiaknál is látványosabb show-val várja rajongóit. A turné - amelyet Lady Gaga egyszerűen csak "az első pop-elektro operának" nevez - a The Sun című brit lap szerint "lélegzetelállító", "a legjobb show, amelyet idén láthat" a közönség. Radio City Music Hallbeli fellépését a The New York Times így méltatta: "a koncert állandóan gondoskodik egy-egy értékes pillanatképről, hol egy sci-fi tablóról, hol egy szűk, csillogó kosztümről. De az őt körülvevő külsőségeknél még sokkal jobb az, amit Lady Gaga csinál".

Lady Gaga tavaly novemberben megjelent albumát, a The Fame Monstert mutatja be a turnén. Az új anyag 2008-ban megjelent debütáló albumát, a The Fame-et követte, amely díjesőt hozott az énekesnő számára. A két albumból összesen több mint 12 millió fogyott el világszerte, Lady Gaga öt kislemezéből - Just Dance, Pokerface, Lovegame, Paparazzi, Bad Romance - több mint 30 millió példány kelt el. Az interneten csupán a Bad Romance videóját 125 millióan nézték meg.

A teljes körű jegyértékesítés a budapesti koncertre április 30-án indul, de a www.livenation.hu regisztrált tagjai már április 28-tól megvásárolhatják belépőjüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását