2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Claudia nem ment el!

Sem Liptai Claudia, sem pedig Batiz András nem ment el tagnap Daróczi Dávid lelki üdvéért tartott gyászmisére. Közben már arról beszélnek, hogy szétszakad a Daróczi család.
2010. április 19. hétfő 10:30 - HírExtra
Gyászmisét tartottak Daróczi Dávidért tegnap délben a csepeli görög katolikus templomban. Sorra jöttek a közeli családtagok, ismerősök, tisztelők, hogy együtt imádkozzanak az elhunyt lelki üdvéért. Ott volt az édesapja, testvérei és közeli rokonai, de édesanyja nem, mert nagyon rosszul érezte magát. Hiába kerestük a tisztelgők között az elhunyt jegyesét, Liptai Claudiát, aki távol maradt a misétől. Voltak, akik furcsállották ezt, hiszen a megemlékezés helye és időpontja a temetésen is elhangzott, azaz részt vehetett volna rajta bárki, aki ezt fontosnak tartja. Érdekes, hogy Batiz András és felesége, egyben Daróczi Dávid unokatestvére sem jelent meg, ami akár a család kettészakadásának egyik jele is lehet. A Bors ugyanis a jelenlévőktől úgy értesült, hogy többen is megharagudtak Batizra, aki nem segíti, hogy Choliék megkapják a miértekre a választ. - írja a Bors

– Senki nem kérte arra Batiz Andrást, hogy vegye át az irányítást, és közleményt adjon ki a család nevében, egyszerűen le voltunk döbbenve. Ráadásul ez a depressziós történet, amivel magyarázni próbálják, egyszerűen nevetséges – mondta a Borsnak Daróczi Dávid egyik rokona, aki szerint a családban többen úgy gondolják, a kommunikációs szakembert inkább a nyilvánosság érdekli, minthogy őszintén segítsen a családnak, hogy megértsék, mi vezetett ehhez a tragédiához.

– Amikor Joci apja meg akarta tudni Claudiától, hogy mi történt, és elkérte a telefonszámát, Batiz nem adta oda. Egy gyászoló apától tagadta ezt meg. Végül a tragédia másnapján Batiz odarendelte Claudiát és Hubertet (ő találta meg Daróczi Dávidot, a szerk.) Choli házához. Hubert egy homályos történetet adott elő, ami szerint aznap Joci furcsán mondta neki, hogy „vigyázz magadra”. Miután négy-öt órán át nem jelentkezett, Hubert felhívta Batizt, aki nem tudott odamenni, ezért azt tanácsolta a fiatalembernek, hogy törje be az ajtót. Így találtak rá Dávidra. Nyomozóst kell játszanunk, hogy egyáltalán kiderüljön, mi történt Jocival a halála előtti napokban – panaszolta az elhunyt rokona.

Csak találgatni lehet, hogy Liptai Claudia milyen hatásra ment be a Mokkába, és nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, mutatva jegygyűrűjét, amit Daróczitól kapott a tragédia előtti egy héttel. Úgy is tűnhet az egész, mint egy jól megtervezett kommunikációs stratégia, beleértve Batiz András Naplónak adott nyilatkozatát is, amelyben azt mondta, ne keressük az okokat. - írja a Bors
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

privat2
2010. április 19. 15:23
x
zsemlyéné
2010. április 19. 15:19
z
lispefip
2010. április 19. 13:55
Mit vártatok ettől a Középkorú közismert k-tól???? Talán részvétet? ugyan ennyire naivak nem lehetettek!Neki csak az számít, mennyit van a címlapon és mennyit kaszálhat, a saját kasszájába!!!!!!!!!Részvét?????????? UGYAN???????!!!!!!!!!!!!
Gátlástalan nő!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását