2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Magyar ezüst és bronz a nőknél

A brit Samantha Murray nyerte a szombati női versenyt a budapesti Kalotherm nemzetközi fedettpályás öttusaviadalon. A dobogóra két magyar is felállhatott, Kovács Sarolta a második, Gyenesei Leila pedig a harmadik helyen végzett.
2010. február 20. szombat 19:20 - HírExtra
Az első tíz közé még két hazai öttusázó bekerült, Tóth Adrienn ötödik, Pataki Viktória hatodik lett.

A 36 fős mezőnyben a 18 hazai öttusázó mellett brit, francia, német, olasz, szlovák, ír, litván és cseh öttusázók szerepeltek.
"Jó kis verseny volt, az első hatba négy magyar fért be, biztató eredmények születtek" - értékelt tömören az MTI-nek Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány.
A számokat az ilyenkor még korai sötétedés miatt nem a megszokott sorrendben bonyolították le: a lövészettel kombinált futás - mivel erre a számra nem áll rendelkezésre fedett létesítmény - ezúttal megelőzte a villanyfényes lovaglást.

Eredmények:

1. Samantha Murray (brit) 5208 pont
2. Kovács Sarolta 5180
3. Gyenesei Leila 5052
Vasárnap a férfiak versenyére kerül sor, 8 órától. A vívást a BVSC termében, az úszást a Honvéd uszodájában, a kombinált számot a Puskás Ferenc Stadion melletti lősátorban, illetve annak környékén, a lovaglást pedig a Nemzeti Lovardában rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását