2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pályázni segít az Austrotherm

Új kezdeményezéssel állt elő az Austrotherm Kft, a polisztirol szigetelőanyagokat gyártó piacvezető magyarországi cég. Mint azt Kruchina Sándor, szigetelési szakértő elmondta, azok a magánszemélyek, akik a Klímabarát Otthon pályázaton részt vesznek, számíthatnak a Kft. szakmai segítségére.
2010. február 10. szerda 14:50 - HírExtra
A Klímabarát Otthon pályázaton egyébként azok vehetnek részt, akik hagyományosan épült ingatlanjaik fűtési illetve szigetelési rendszerét szeretnék korszerűsíteni. A saját erőhöz igényelhető vissza nem térítendő állami támogatásra, amelyet természetes személyek, lakásszövetkezetek és társasházak egyaránt igénybe vehetnek, 2010. október végéig pályázhatnak. Az elnyerhető összeg a felújítási költség maximum 60 százaléka lehet. Kruchina szerint a téli időszakban a külső falak szigeteléséhez ugyan nem érdemes hozzákezdeni, de mivel a padláson keresztül távozik a fűtésre szánt pénz jelentős része, a zord időben megéri akár házilagos kivitelezéssel is kb. 16 cm vastag padlap hőszigetelést végezni. Ezzel a megoldással 1/3-val is csökkenhet a fűtési költség.
Forrás: Pont Ez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását