2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kezdődik a Lost

Az alkotók sem tudják, pontosan hogyan zárul a Lost - Eltűntek című tévésorozat február 2-án kezdődő utolsó évada, de az biztos, hogy a misztikus történet nem minden kérdésére kapnak majd választ a nézők.
2010. január 13. szerda 20:05 - HírExtra
Carlton Cuse és Damon Lindelof producerek szerint "túl pedáns" lenne, ha az összes menet közben felmerült kérdést igyekeznének megválaszolni.

"Remélhetőleg egészséges koktélra való választ, rejtélyt, szereplőkre vonatkozó megoldást és néhány meglepetést tudunk átnyújtani" - mondták keddi sajtótájékoztatójukon.

A február 2-án kezdőd hatodik évad előtt egyórás "gyorstalpaló" összefoglalót is vetít az ABC tévécsatorna a tájékozatlan vagy fonalat vesztett nézők számára. Az első epizód egyébként éppen ott folytatódik majd, ahol az ötödik évad zárult: egy átalakított atombomba robbanásával.

A producerek elmondták, hogy már öt évvel ezelőtt, a sorozat kezdetén elhatározták, hogyan fog befejeződni a széria, de a mai napig formálódik a befejező epizódok forgatókönyve. (A hatodik évadból egyelőre csak az első hét részt forgatták le.)

A Lost - Eltűntek az egyik legdrágább amerikai televíziós sorozat, mivel szokatlanul nagy szereposztással dolgozik, és Hawaiiban van a produkciós bázisa. Az öt évad alatt, 2004. óta azonban 58 díjat gyűjtött be, köztük az Arany Glóbusz-díjat, valamint az Emmy-díjat is, és világszerte rajongók hadai lesik minden részét.

A történet egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélőjének misztikus kalandjait követi nyomon egy trópusi szigeten.

Carlton és Damon elárulta, hogy a végső epizódot olyannak szánják, amiről még sokáig fognak vitatkozni és beszélgetni a nézők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását