2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mészáros igen, Leandro nem játszhat!

Mészáros Norbert felépült sérüléséből, így játszhat a Liverpool elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, Leandro viszont kihagyni kényszerül a találkozót a Honvéd elleni bajnokin szerzett sérülése miatt - számolt be róla a klub honlapja.
2009. november 23. hétfő 19:56 - HírExtra
A válogatott védő Mészáros a Fiorentina elleni, hazai találkozót nem tudta végig játszani sérülése miatt, Firenzében pedig egy percet sem tölthetett a pályán. "A Honvéd elleni bajnokit végigjátszottam, nem volt semmi gond, remélem, kedden is így lesz" - fogalmazott a játékos.

Vele ellentétben Leandrónak idő előtt le kellett jönnie a pályáról a pénteki találkozón, ugyanis megsérült a térde. Az orvosi vizsgálat után ugyan csak húzódásról számoltak be, de az első jelzések alapján keddre az sem jön rendbe.
A DVSC-TEVA kedden 20.45-kor fogadja az angol FC Liverpool csapatát a budapesti Puskás Ferenc Stadionban. Angliában a magyar bajnok 1-0-s vereséget szenvedett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását