2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Pirner Alma büszke lányaira

Büszkén nézte lányait a nem régiben megrendezett rúdtánc versenyen, szeretné, ha egyre többen sportágként tekintenének a rúdon pörgésre.
2009. szeptember 25. péntek 08:09 - HírExtra
A rúdon tekeredő lányokról legtöbb esetben az embernek nem a sport, hanem a túlfűtött, forró erotika jut az eszébe. Pirner Alma erre kívánt rácáfolni az általa szervezett versenyen, ahol gyönyörű lányok mérhették össze a tudásukat.

„A rúdtánc, mint sport már több mint tíz éves szakmai múltra tekint vissza.” - magyarázta Pirner Alma, aki azt is elárulta, hogy kétféle irányzatot különböztethetünk meg, a rúdtáncot és a rúdfitneszt.

Rúdtánc profi szinten?


A szakma kétségtelenül legnevesebb hazai képviselője szerint teljesen mindegy, hogy ki hogy néz ki és hány éves. „Pont az a lényeg, hogy mindenkinek lehetőséget szeretnénk adni kortól és külső adottságoktól teljesen függetlenül. Örömmel és tényleg felszabadultan tudják végigcsinálni a koreográfiájukat, nem stresszelnek túlságosan, hanem megpróbálják tényleg jól érezni magukat a színpadon.” – tette még hozzá Pirner Alma, akihez az egész verseny is köthető.

A gyönyörű nő szerint az a legfontosabb, hogy amit a versenyzők elterveztek, azt végre is tudják hajtani. „Azért ez csak egy rúd, ahol szükség van az erotikára, és voltak olyan táncos lányok is, akikben pont ezt hiányoltam.” - mesélte Völgyi Zsuzsi, aki kíváncsi volt, hogy hogyan teljesítenek a rúd körül tekeredő versenyzők, ezért kilátogatott az eseményre.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját Pirner Almával!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását