2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bodrogi Gyula képtelen a nyaralásra

Képtelen a pihentető nyaralásra Bodrogi Gyula, elmondása szerint ő nem tud a tengerparton ücsörögni, mint ahogy azt sokan teszik.
2009. szeptember 24. csütörtök 15:59 - HírExtra
A Nemzet Színésze szerint olyan, hogy rossz színész nem létezik. Úgy érzi, hogy aki kiáll a színpadra önszántából, legyen akármilyen fiatal, az rosszat már nem alkothat. Így pályakezdő munkatársairól sincs rossz véleménnyel.

„Nem tudom elképzelni, hogy ha egy motorversenyző ráül a motorra, akkor nem érzi azt a versenyzői lázt.” - magyarázta Bodrogi Gyula, aki szerint a színészeknél pedig az az elmaradhatatlan dilemma a színpadra lépés előtt, hogy a közönséget le tudja-e kötni, magához tudja-e láncolni, vagy épp fel tudja-e hívni magára a figyelmet.

Senki sem tökéletes

Már 51 éve, hogy a szakmában tevékenykedik Bodrogi Gyula, azt is megosztotta az olvasókkal, hogy egyszerűen nem tud nyaralni. Egyszerűen nincs hozzá képességem. Van, aki nem tud futni, van, aki nem tud hegedülni, van, aki nem tud bokszolni, én pedig nem tudok nyaralni. Ha elmegyek valahová, akkor két nap múlva már megyek máshová, de nekem ez is pihenés. Az lenne számomra csak a fárasztó, ha mondjuk két hétig a tenger vagy a Balaton parton minden nap, ki kellene feküdni a napra.” – mesélte viccesen a színész.

Ha kíváncsiak a Tabu Tv riportjára, akkor itt megtekinthetik!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását