2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szánalmas! Mary Zsuzsi exkamuszeretője próbálkozásai

„Csodás volt a szex Mary Zsuzsival” – osztotta meg a nagyérdeművel a fontos információt az énekesnő egykori „szerelme”.
2009. július 29. szerda 10:59 - HírExtra
Tamás tiszta vizet önt a koszos pohárba. A hatvankét éves Mary Zsuzsi szerelmeként híressé vált huszonéves srác szerint ugyanis sok hülyeség jelent meg színtiszta szerelmükkel és később szakításukkal kapcsolatban a bulvárlapokban.

„Rengeteg blődséget olvastam a kapcsolatunkról. Az igazság az, hogy Zsuzsival tökéletes összhangban voltunk. Jó volt együtt minden: az utazások, a koncertek, és a kettesben eltöltött szerelmes órák is. Ezzel kapcsolatban fűt-fát összehordtak rólunk, azt is leírták, hogy sohasem szexeltünk. Ez badarság! A szex komoly szerepet játszott a kapcsolatunkban” – magyarázta a fiú a Bors hasábjain.

Tamás azt is elmondta, hogy a különválás ellenére a mai napit szereti és tiszteli a nyugdíjas korú énekesnőt, és azt is hangsúlyozta, hogy sohasem érdekelte Mary Zsuzsi hírneve és pénze, számára csak a nagybetűs nőt jelentette, aki „bearanyozta a hétköznapjait”.

Mindezt alátámasztandó Tamás barátunk kiadott egy közleményt – mostanában a celebek egyre gyakrabban csinálják ezt, holott egy vicc az egész –, melyben „nem járul hozzá ahhoz, hogy vele kapcsolatban hír, vélemény, hozzászólás bármilyen összefüggésben megjelenjen a médiumokban”.

Tamás, Tamás, ez sajnos - vagy nem sajnos, de - nem ilyen egyszerű…

Ja, mellesleg Tamás „nem járul hozzá ahhoz, hogy a jövőben leírják a nevét, személyemet bármilyen konkrétan vagy bármilyen utalással megnevezzék”.

Pedig van egy olyan érzésünk, hogy szerencsétlen srácot még egy jó darabig a "műfogsorvillantó Mary Zsuzsi óvodás kamuszeretőjeként" fogják emlegetni…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását