2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Csak szex és más semmi

Megan Fox tudja, hogyan kell a férfiakkal bánni. Hiába dobta ki vőlegényét, azóta is folyamatosan találkozgatnak, a minap is lebuktak.
2009. július 28. kedd 18:39 - Kővári Adrienn
Már hónapok óta szakított a szexi színésznő a párjával, Brian Austin Green-nel. Ráadásul a férfi még el is jegyezte anno őt három évvel ezelőtt. Persze ki az a férfi, aki nem szeretné magához láncolni Megant? Mindezek ellenére mégis vége lett a románcnak, de úgy tűnik azóta sem tudták egymást elfelejteni.

Szerelem, vagy csak szex?


Megan Foxt mindig is körül rajongják a férfiak, de ő nem éri be ennyivel: neki a nők is kellenek. Jelenleg nincsen állandó kapcsolata, csak a kalandokat keresi. Túlfűtött érzelmeivel egy koreai énekest is üldözött, aki köszönte szépen, de nem kért egy falatot sem a finom tortából.

Körülbelül egy hónapja egyszer már lebuktak a volt szerelmesek, akkor egy egész hétvégét együtt töltött Megan és Brian. A paparazzik rengeteg előnyös fotót készítettek róluk, amint élvezték egymás társaságát. Egy külső szemlélő csak barátoknak tartaná őket, de sejteni lehet, hogy többről van itt szó.

Szerelem után barátság?

Most ismét lebuktak, amint hétfőn a Peet's Coffee & Tea-ből jöttek éppen kifelé Los Angelesben. Mindkettőjüknél egy pohár kávé volt, s egyszerű ruhát viseltek, majd elhajtottak egy autóval. Nem úgy nézett ki, mintha egy igazi randi lenne, inkább úgy tűnt, mint akik együtt töltötték az éjszakát, s reggel leugrottak egy kis kávéért még a munka előtt.

A kézfogás, ölelkezés, puszi mind elmaradtak, a képeken elég hidegnek is tűnnek. Valamit sejthettek, hogy előbb-utóbb ebből megint lesifotók lesznek. Így is történt, így mi most találgathatunk. Vajon csak barátok, esetleg szeretők, netalántán végre megejtik azt az esküvőt?
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását