2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Botrány! Mennyit ér a megasztáros anyjának halála?

Két éve halt meg a megasztáros énekes, Szecsődi Károly anyja, fia azonban még mindig hiába várja a kártérítést. Per is lesz, a tét 26 millió forint.
2009. július 22. szerda 10:18 - HírExtra
Szecsődi Karcsi, a tizenhét éves megasztáros énekes édesanyja két éve szenvedett halálos autóbalesetet. A balesetet okozó osztrák férfi biztosítójától azonban azóta is hiába várják a kártérítést. Idősebb Szecsődi Károly úgy döntött, hogy perre megy, és kiharcol legalább 26 millió forintot a gyerekeinek.

„Igaz, mi 13 éve elváltunk Erikával, de a gyerekeimet ő nevelte” – magyarázta Karcsi édesapja. „És igenis, nekik jár a pénz. De úgy tűnik, hiába harcolok, a biztosító, amellyel a halálos balesetet okozó férfi szerződésben állt, egy osztrák cég, amelynek nincs itt irodája” – magyarázta az ügy részleteit Szecsődi.

Ráadásul a megasztáros énekesnek van egy súlyos beteg kisöccse is, aki folyamatos ápolásra szorul. Vajon megkapják valaha a pénzt?

A biztosító szerint aligha. Azzal érvelnek, hogy Karcsi édesanyja a balesetkor nem volt bekötve, csakhogy az orvosok megállapították, hogy nem ezen múlt az élete.

„Nekem az édesanyám volt a legfontosabb az életemben. Sajnos el kell fogadni a tényt, hogy anyu tartott el minket, és az anyagi helyzetünk nagyon megromlott azóta. A biztosítást épp az ilyen szörnyű helyzetekre találták ki” – tette hozzá Karcsi.

Innentől kezdve pedig a bíróság kezében van a döntés: vajon mennyit ér Szecsődi Karcsi édesanyjának a halála?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását