2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Visszatért Paris Hilton!

Hazatért kedves Paris Hiltonunk Dubai-ból. Ennek örömére fel is kereste műkörmösét, majd kisebb-nagyobb celeb dolgokkal töltötte első napját, többek között adakozott.
2009. július 15. szerda 16:29 - Kővári Adrienn
Mindenki nagy-nagy örömére visszatért az örökösnő Amerikába. Eddig ugyanis Dubai-ban tartózkodott, mert ott forgatták a My New BFF második szériáját. Eredetileg úgy volt, hogy párjával fog utazni a keleti országba, de mivel időközben szakítottak, így egyedül indult útnak, hogy tovább keresse legjobb barátnőjét.

Azért nem kellett félteni, mert a munka mellett rengeteg szabadideje volt, így kipróbálhatta milyen érzés a zárt falak között, műhavon síelni, vagy esetleg a delfinekkel úszni. A Twitterjén keresztül folyamatosan üzengetett a nagyvilágnak, így olyan volt, mintha el sem utazott volna.

Újra itthon

Ma már ismét Los Angelesben tartózkodik Paris Hilton, kicsit talán honvágya is volt, mert azonnal felkereste manikűrösét. De nemcsak magára gondolt ám, hanem azonnal adakozni is kezdett.

Mivel ismét itthon tartózkodik a szőke celeb, így biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan újra csak tőle lesz hangos a média. Ráadásul ígért egy új albumot is, amit a rajongók már alig várnak.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását