2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Csúnyán dobták a legdögösebb nőt, de ő még nem adta fel!

Amit Megan Fox elhatároz az úgy is van. Most éppen kiszemelt magának egy koreai énekest, aki igaz, hogy visszautasította, ő mégsem keseredett el.
2009. július 8. szerda 08:49 - Kővári Adrienn
Cikis helyzetbe került a bombázó Megan Fox. Nem sok férfi van, aki visszautasítaná őt, de a minap mégis sikerült egy ilyenbe belebotlania a színésznőnek. Ugyanis meghívta egy forró vacsorára Rain-t, aki egy nagyon szexis koreai énekes. Csak sajnos a férfi kerek-perec visszaírta Megan-nek, hogy nem érdeklődik iránta, így a vacsora is tárgytalan.

Ahelyett, hogy a színésznő sebzetten visszavonult volna, elárulta, hogy cseppet sem sértették meg a büszkeségét, sőt! Nagyon kedveli az ilyen kihívásokat, s azóta is vacsorameghívásokkal bombázza Raint. Reméli, hogy egyszer majd igent mond neki, s akkor végre személyesen is találkozhatnak.

Mindent megszerez, amit csak akar

Megan nem adja fel egykönnyen, sokan kaphatják most a kezüket a fejükhöz, hogy milyen lehet ez a férfi, aki még ezek után is képes visszautasítani egy ilyen meghívást.

A Transformers: A bukottak bosszúja promóciós turnéján nyilatkozta azt egy interjúban, hogy bejön neki a koreai énekes. Elárulta azt is, hogy most éppen szingli, s mikor megkérdezték tőle, hogy kivel randizna akkor ezt válaszolta: „Azzal a koreai Justin Timberlake-kel, akit Rainnek hívnak. Most teljesen rá vagyok állva, ezért keményen is dolgozom.”

Az biztos, hogy jelen pillanatban Rainnek nem kell a szexi sztár, még akkor sem, ha könyörög neki. Majd meglátjuk, hogy mennyire hatásosak Megan praktikái, és, hogy idővel sikerül-e becserkésznie az ázsiai énekest.

Vajon hazudik Megan?

Egy kis probléma van ezzel a plátói szerelemmel, mégpedig az, hogy egy hete többen is látták, amint az egész hétvégét egykori vőlegényével töltötte a színésznő. Most akkor mi az igazság? Mégis szingli, vagy sem? Elmaradt volna a várva várt kibékülés, esetleg kudarcba fulladt?

Ezek mind olyan kérdések, melyekre talán sosem kapunk választ. Az biztos, hogy majd a paparazzik úgyis lefotózzák, ha egy férfi karjain csüng a szexszimbólum.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását