2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fuccs az egy éjszakás kalandoknak

Kutatók szerint, az egy éjszakás kalandokat 10 emberből 7 megbánja. Köztudott, hogy a nők érzékenyebbek, mint a férfiak.
2009. június 29. hétfő 16:29 - HírExtra
Itt a nyár! Eljött a felhőtlen szórakozás ideje. Ebben az időszakban sokkal többen engedik el magukat, hiszen vége a tanévnek és a különféle vizsgák miatt sem kell már görcsölni. Emiatt gyakori, hogy a fiatalok egy alkoholmámoros hétvégi buli után, egy vadidegen ágyában kötnek ki.

Ami még jó ötletnek tűnt egy-két pohár szeszes ital elfogyasztása után, könnyen nagy lelkifurdalást okozhat a későbbiekben. Amerikai kutatók állítják, hogy 10 emberből 7 megbánja az egy éjszakás kalandját.

Ian Kemer szexológus szerint, a nőket jobban megviselik ezek a helyzetek, mint a férfiakat. Maguknak teszik fel a kérdést: megérte-e? Nem beszélnek róla és többen egyenesen szégyenlik, letagadják. Ez magyarázható a társadalmi normákkal, hiszen még mindig nehezen elfogadott, ha egy nő gyakran váltogatja partnereit, de közrejátszhat benne egy bizonyos hormon is.

– A női kéjérzet után termelődő oxitocin nevű hormon váltja ki ezt a kellemetlen érzést. – magyarázta a jelenséget a szakértő a FoxNews híradójában. Ez állítólag védi a nőket a tartalmatlan kapcsolatok ellen. Érdekes, hogy szüléskor is ez a hormon szabadul fel a nők szervezetében, mely felkészíti az anyaságra.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását