2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hogyan tartsunk meg egy nőt? A legtutibb tippek!

Ha van melletted egy lány, aki a barátod, az sok segítséget jelenthet számodra, amikor éppen tanácsért kell fordulni valakihez, mert mondjuk behisztizett a csajod.
2009. június 28. vasárnap 07:00 - HírExtra
Védhető női barátok

Vannak helyzetek, amikor meg kell védened a barátságotokat. Ez csak természetes. Ha a barátnőd féltékenykedik, vagy morog, akkor nyugodtad mondd el neki, hogy a lány barátoddal már azelőtt is jóban voltatok, hogy a csajod képbe jött és ha ez a lány barát ráadásul boldog kiegyensúlyozott kapcsolatban él, akkor pláne nincs ok féltékenykedésre.

Sokszor ennyi elég is a barátnőnek, hogy elcsendesedjen. Egyszerűen csak megnyugtatást vár, hát add meg neki!

Barátnő, aki túl kemény dió

Érthető, ha szúrja a csajod szemét egy olyan lány barát, akivel a múltban esetleg több is volt köztetek, vagy talán rossz a hírneve. Ilyenkor, bizony kemény meccseket kell lefolytatnod annak érdekében, hogy megtarthasd mindkettőjüket.

Jogosan fog gyanakodni a párod, ha a barátod folyton más-más pasik után csapong, vagy többször látványosan flörtöl veled. Ennek nincs helye a barátságotokban, pláne nem a csajod előtt!

Mi az, amit megtehetsz?


Van jó néhány olyan tevékenység, amit tehetsz a lány barátoddal anélkül, hogy a párodnak féltékenységre adnál okot. Például, vidd olyan nyilvános helyre, ami kifejezetten nyüzsgő és hangos. Így nincs ok panaszra, hiszen nem egy meghitt borozóban romantikáztok, hanem mondjuk egy kocsmában vagytok, a haverokkal.

Igyekezz úgy intézni a nosztalgiázó beszélgetéseket és a „piszkos” múltadról szóló sztorikat, hogy a barátnőd ne nagyon hallja, mert nem fog tudni hozzászólni egyrészt, emiatt majd felesleges harmadiknak érzi magát, másrészt pedig, lehet olyan dolgot tud meg, amit nem biztos, hogy akart.

Mi az, amit nem tehetsz meg?

Van néhány alapszabály is, hogy bajmentesen tarthasd a kapcsolataidat. A pároddal is, meg a lány barátoddal is. Első és legfontosabb: nincs ott alvás! Nem alhatsz egy másik lánynál, mert hiába vagytok csak a barátok, ha a barátnőd megtudja, azon fog folyton rágódni, hogy vajon mi történhetett köztetek azon, az éjszakán. Második pont? Kerüld a „randi szagú” szitukat! Ilyenek például a vacsora kettesben, és a mozizás csak te és ő…

Nem dönthetsz úgy, hogy inkább a lány barátoddal mész el nyaralni a csajod helyett és alapvetően nem tehetsz semmi olyan megmozdulást a barát, barátnővel kapcsolatban, ami arra ad okot bárki normális gondolkodású embernek, hogy kettőtök közt több is van, mint barátság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását