2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Wimbledon tíz legszexisebb szépsége - dögös képekkel!

Hétfő óta pattog a labda a wimbledoni füvön, hétfő óta csodálhatják a dögösebbnél dögösebb teniszező csajokat az éhes férfiszemek. Íme hát egy kis ízelítő – a HírExtra összegyűjtötte a tíz legszexisebb versenyzőt!
2009. június 27. szombat 12:30 - HírExtra
10. Serena Williams (amerikai, 2. a világranglistán)



A női tenisz fekete gyöngyszeme. Férfiak milliói rajonganak érte szerte a világon, igencsak férfias testalkata ellenére is. A tíz egyéni GS elsőséggel büszkélkedhető amerikai a divatot sem veti meg, szeret a pályán kívül is jól kinézni. Persze ez neki nem is olyan bonyolult: csak ki kell hangsúlyoznia a teniszlabdáknál picit nagyobb labdáit…

9. Jelena Jankovics (szerb, 6. a világranglistán)



Valljuk be, hogy a szerb lány azért megosztja a férfiszurkolókat is: egyesek szerint pont a karakteres arca teszi őt vonzóvá. A Wimbledonban Jamie Murray-vel két éve a vegyespárosok versenyén győzedelmeskedő leányzóról eddig csak jókat mondtak férfipartnerei: szerintük Jelena kifejezetten profi abban, hogyan motiválja őket.

8. Marion Bartoli (olasz, 12. a világranglistán)



Tavalyelőtti wimbledoni döntősünk számára kimondottan a tenisz az első, minden egyéb csak utána következhet. Öltözködni azonban – meglepő módon – ő is szeret, bár elmondása szerint ritkán talál olyan ruhakölteményt, amiben molettebb teste is jól mutatna. Mondjuk rá inkább, hogy sportosan telt…

7. Anne Keothavong (brit, 49. a világranglistán)



Na ja, a szépséges Anna is csak úgy brit, hogy laoszi származású. A szurkolókat azonban ez nem zavarja, a meglehetősen szegényes hazai felhozatal a nők terén arra készteti a derék angolokat, hogy Anne-t kiáltsák ki az egyik legnagyobb kedvencnek.

6. Dominika Cibulkova (szlovák, 14. a világranglistán)



Egy csaj a szomszédból: a mindössze húsz éves szlovák lány ráadásul teniszezni is tud. Megmutatta például nem is olyan régen, amikor a szépségek csatájában Marija Sharapovát verte agyon 6-0, 6-2-re a Roland Garroson.
Forrás: HírExtra/The Sun

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását